• Default Alternative Text

  Evenementen

  Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

  U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

  Evenementen in 2017

  Schneider Electric Marathon de Paris
  9 april, Parijs, Frankrijk
  De Schneider Electric Marathon de Paris is tegenwoordig één van de grootste marathons ter wereld. Zowel in aantal deelnemers als in geleverde prestaties. Iedereen die de finish heeft gehaald kan zonder meer terugkijken op een onvergetelijke ervaring.

  Hannover Messe
  24-28 april, Hannover, Duitsland
  Van afzonderlijke componenten, tot de volledige intelligente fabriek, maar ook actuele trends zoals energie-efficiency, lichte constructies en additieve productie: tijdens de HANNOVER MESSE krijgt u een compleet beeld van de industriële waardeketen wereldwijd. Alles is in Hannover onder één dak te vinden. 


  Interpack
  4- 10 mei, Dusseldorf, Duitsland
  De internationale beurs voor verpakkingsindustrie. Geen andere beurs biedt zo'n compleet overzicht van de mogelijkheden voor de gehele keten. Aspecten als innovatieve ontwerpen, bescherming, veiligheid en efficient inrichten staan centraal. De beursvloer richt zich op verpakkingsindustrieën binnen diverse segmenten, onder meer de voedingsindustrie, farmaceutische en cosmetische industrie en industriële productie.

  Evenementen in 2016

  World Future Energy Summit
  18-21 januari, Abu Dhabi, VAE
  De World Future Energy Summit (WFES) is het meest invloedrijke evenement ter wereld, gewijd aan het bevorderen van de toekomstige energievoorziening, energie-efficiency en schone technologieën. Wereldleiders, vooraanstaande sprekers, ondernemers, investeerders en duizenden bezoekers komen hier samen om de nieuwste ontwikkelingen voor de toekomst van energie te bespreken. Voor energie-innovators en -leveranciers is dit een niet te missen gelegenheid om te netwerken, nieuwe producten te lanceren en ontdekken, en waardevolle nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

  DistribuTECH 2016, conferentie en expositie
  9-11 februari, Orlando, VS
  DistribuTECH is het grootste jaarlijkse T&D evenement ter wereld waar 11.773 deelnemers uit 67 landen op af komen.
  Elecrama 2016
  13-17 februari, Bangalore, India
  ELECRAMA is de grootste wereldwijde vakbeurs op het gebied van elektriciteit, waar alle oplossingen om de wereld van energie te voorzien, zijn vertegenwoordigd. U vindt hier niet alleen apparatuur en technologie, maar ook onovertroffen opinieplatforms voor alle aspecten van elektriciteit. Van technische conferenties tot topbijeenkomsten voor de sector.

  Light & Building
  13-18 februari, Frankfurt, Duitsland
  Slimme systeemoplossingen en modern design vormen de basis voor een betere levenskwaliteit. Daarom is het motto van Light + Building 2016 ‘digital – individual – networked’: drie aspecten die de hoekstenen vormen van 'moderne ruimtes' die tevens helpen de levenskwaliteit te verbeteren.

  2016 AFPM Annual Meeting
  13-15 maart, San Francisco, VS
  Tijdens de bijeenkomst van de American Fuel and Petrochemicals Manufacturers komen belangrijke spelers uit de raffinagesector van over de hele wereld bijeen. Vooraanstaande experts uit de industrie delen waardevolle inzichten over belangrijke kwesties en de allernieuwste technische ontwikkelingen voor de raffinaderij en petrochemie. Vergeet niet om op maandag 14 maart tussen 17:30 uur en 21:30 uur een bezoek te brengen aan het evenement van Schneider Electric in de Golden Gate Room 6.

  Schneider Electric Marathon de Paris
  3 april, Parijs, Frankrijk
  De Schneider Electric Marathon de Paris is tegenwoordig één van de grootste marathons ter wereld. Zowel in aantal deelnemers als in geleverde prestaties. Iedereen die de finish heeft gehaald kan zonder meer terugkijken op een onvergetelijke ervaring.

  ISC West 2016
  6-8 april, Las Vegas, V.S.
  ISC West is de grootste vakbeurs voor de beveiligingsindustrie in de Verenigde Staten. Tijdens ISC West kunt u kennismaken met technische vertegenwoordigers van meer dan 1.000 standhouders en merken uit de beveiligingsindustrie en meer dan 28.000 beveiligingsprofessionals ontmoeten.

  Hannover Messe
  25-29 april, Hannover, Duitsland
  Van afzonderlijke componenten, tot de volledige intelligente fabriek, maar ook actuele trends zoals energie-efficiency, lichte constructies en additieve productie: tijdens de HANNOVER MESSE krijgt u een compleet beeld van de industriële waardeketen wereldwijd. Alles is in Hannover onder één dak te vinden.

  Connect 2016 Schneider Electric Automation Conference
  23 – 26 mei, New Orleans, V.S.
  CONNECT 2016, de automatiseringsconferentie van Schneider Electric, vindt plaats van 23-26 mei in New Orleans, in de Amerikaanse staat Louisiana. Voor Foxboro-, Triconex-, Modicon-, PlantStruxure PES- en SCADA-klanten is dit een waardevolle gelegenheid om zowel van collega's als van onze inhoudelijke experts meer informatie te krijgen over het gebruik van onze nieuwste technologieën en services om hun bedrijf een hernieuwde impuls te geven.

  Intersolar
  22-24 juni, München, Duitsland
  Intersolar Europe vindt elk jaar plaats in de Messe München. Het is wereldwijd de meest toonaangevende expositie voor de markt voor zonne-energie en partners op dit gebied. In 2015 werd Intersolar Europ bijgewoond door meer dan 1000 internationale exposanten en ongeveer 38.000 professionele bezoekers. De expositie is gericht op fotovoltaïsche systemen en productietechnologieën, energie-opslagsystemen en hernieuwbare verwarming.

  Solar Power International
  12-15 september, Las Vegas, V.S.
  Solar Power International wordt mogelijk gemaakt door de Solar Energy Industries Association (SEIA) en SEPA. SPI vond voor het eerst plaats in 2003 en werd in het leven geroepen om de markt voor zonne-energie te ondersteunen en te bevorderen door mensen, producten en kansen voor professionele ontwikkeling uit deze markt, samen te brengen klaar te stomen voor de toekomst

  IOT Solutions World Congress
  2-27 oktober, Barcelona, Spanje
  Het IoT Solutions World Congress is hét wereldwijde evenement voor industriële IoT, waar de technologische wereld en het bedrijfsleven samenkomen. Dankzij het Internet of Things en met innovatie en technologie als sectoroverschrijdende pijlers ontstaan oneindig veel mogelijkheden voor sectoren zoals de gezondheidszorg, productie, transport, logistiek en energie. Het IoTSWC is de 'place to be' voor iedereen die belang heeft bij en wil profiteren van de implementatie van industriële IoT.

  Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

  Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
  Internationale evenementen