• Default Alternative Text

    Evenementen

Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

Evenementen in 2017

Innovation Summit Nederland
11-12 september, De Fabrique, Maarssen
Benieuwd naar de nieuwste innovaties? Na succesvolle internationale edities, maakt Nederland op 11 en 12 september 2017 kennis met de Innovation Summit. Dit wereldwijde evenement voor klanten en partners van Schneider Electric strijkt neer in Utrecht (DeFabrique). Laat u op één van deze dagen samen met vakgenoten inspireren door de nieuwste technologieën in de wereld van energie- en procesautomatisering. Ontdek een wereld vol innovatieve toepassingen. 

Vakbeurs ELEKTRO 2017
26-28 september, Beursfabriek, Nieuwegein
Een bezoek aan ELEKTRO 2017 is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrotechniek, de beurs waar elektrotechniek tot leven komt op een ludieke en vernieuwde manier. De beursvloer wordt gevuld met bruisende themapleinen en te gekke innovatiezones waar je je ogen zult uitkijken. Prikkel je zintuigen met de nieuwste gadgets en laat je verwennen door de versnaperingen gepresenteerd door diverse foodtrucks. Elke beursdag wordt op gepaste wijze afgesloten met een aantal prominente artiesten op het hoofdpodium. Dit mag je niet missen! Deelname is gratis, wel even aanmelden via de website.ELEKTRO 2017 is een initiatief van Henk & Fred.  

Data & Cloud Expo
1-2 november, Utrecht
De IT-wereld is continue in beweging. Tijdens de eerste editie van het Data & Cloud Expo kunnen IT-managers en IT-professionals zich op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen in data management en cloud computing. Schneider Electric onderzoekt op de Expo samen met elitepartner X-ICT of uw ICT-infrastructuur nog up-to-date is.  

StrategiePlatform Banken
8-9 november, Zwolle
Dit evenement is gericht op top executives in de banksector. Zij kunnen hun zakelijke netwerk uitbreiden, zich informeren over de laatste ontwikkelingen en in contact komen met belangrijke dienstverleners. Tijdens het evenement kunt u in gesprek met de specialisten van Schneider Electric in de banksector. Deelname is kostenloos voor genodigden.

StrategiePlatform Gezondheidszorg
15-16 november, Zwolle
Dit evenement is gericht op top executives in de gezondheidszorg. Zij kunnen hun zakelijke netwerk uitbreiden, zich informeren over de laatste ontwikkelingen en in contact komen met belangrijke dienstverleners. Tijdens het evenement kunt u in gesprek met de specialisten van Schneider Electric in de gezondheidszorg. Deelname is kostenloos voor genodigden.

Constructeursdag 2017
21 november, Evoluon, Eindhoven
Smart Industry, Iot, Industry 4.0 - Of is de Constructeur toch slimmer? De constructeursdag is een dag vol inspiratie en verrassingen met toonaangevende sprekers, marktpartijen en collega's.
Voor wie?
Werktuigbouwkundige constructeurs, ontwerpers, research & development teams, consultants, docenten en studenten (HBO/TU), projectengineers en projectleiders.

Machinebouwevent 2017
7 december, locatie volgt
De onderwerpen van het Machinebouwevent sluiten aan op actuele trends zoals Smart Industry, Industry 4.0, Industrial Internet of Things en Big Data. Tijdens het Machinebouw event krijgt u concreet inzicht in de praktische toepasbaarheid. Met een uitgebreid lezingenprogramma werden bezoekers geïnformeerd over thema's zoals intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, installatie optimalisatie, voorspellend machine onderhoud en bekabeling. De sprekers en deelnemers van dit event lieten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
Internationale evenementen