• Default Alternative Text

  Telecom-operators

  • Overwin uw uitdagingen

   Leer hoe u uw energiekosten kunt reduceren, duurzaamheidsdoelen kunt behalen, prestaties kunt verbeteren, uptime kunt garanderen en kunt voldoen aan een groeiende vraag.

   Overleg met betrekking tot duurzaamheid tussen twee fabrieksmedewerkers in bottelarij, voedsel en dranken.

   Uitdagingen

   Vandaag de dag heeft bijna iedereen een smartphone of een mobiel apparaat. Uitdagingen voor telecombedrijven zijn onder andere: opschalen om te voldoen aan de vraag terwijl energiekosten worden gereduceerd, behalen van duurzaamheidsdoelen, verbeteren van de prestaties en garanderen van uptime.
   Business people looking at energy efficiency plans, field service

   Zet uitdagingen om in kansen

   Waarom zou u kiezen voor ons?

   • Standaard alternatieve tekst Combineer groei met duurzaamheid Als wereldwijde specialist op het gebied van energiebeheer en automatisering, kunnen wij u helpen om uw doelen ten aanzien van energieverbruik en de reductie van koolstofemissies te bereiken, terwijl u tevens voldoet aan de groeiende marktvraag.
   • Standaard alternatieve tekst Zet uitdagingen om in kansen Onze geïntegreerde datacenteroplossingen, services en software ondersteunen de groei van uw bedrijf. Wij helpen telecom-, colocatie- en cloudserviceproviders om hun datacenters in te zetten en te optimaliseren.