• Default Alternative Text
  Wij veranderen de manier waarop energie wordt opgewekt en verbeteren conventionele centrales, integreren hernieuwbare energiebronnen en leggen micronetwerken aan

  Energieopwekking

  • Bewaking van duurzame energie

   Verbetering van de beschikbaarheid van duurzame energieparken dankzij een compleet bewakingssoftwarepakket.

  • Enel Green Power Hellas

   De geïntegreerde oplossingen van Schneider Electric schitteren in Griekse zonneparken.

  • Voorbereiden op gedecentraliseerde energiebronnen

   Hoe kan real-time, softwarematige netwerkmodellering zorgen voor een nauwkeurige voorspelling, bewaking, controle en analyse van de gedistribueerde energie via het net?

   Meer lezen
   Windmills and solar panels with sunset in background, solar energy, renewable energy, wind energy.
   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   Nutsbedrijven moeten conventionele energiecentrales optimaliseren en ervoor zorgen dat zij veilig en efficiënt zijn en tegelijkertijd nieuwe hernieuwbare energiebronnen aanboren, wind- en zonne-energiesystemen in de bestaande platforms integreren en de gevolgen van onregelmatige en gedecentraliseerde bronnen beheersen.

   Waarom kiezen voor Schneider Electric?

   • Standaard alternatieve tekst Meer schone energie opwekken Wij kunnen u helpen om de opwekking uit geografische verspreide hernieuwbare energiebronnen efficiënt en in lijn met de vraag te beheren.
   • Standaard alternatieve tekst Voorkom stagnatie van decentrale opwekking Onze experts kunnen de decentrale energieopwekking finetunen en voor een soepele energievoorziening zorgen.