• Default Alternative Text

  Oplossingen voor passagiersschepen

  Optimaliseer de investerings- en bedrijfskosten van passagiersschepen met onze uitgebreide kennis en allesomvattende oplossingen.

  Standaard alternatieve tekst

  Uitdagingen

  U wilt de voetafdruk en prestaties van passagiersschepen optimaliseren en tegelijkertijd het brandstofverbruik verlagen en het passagierscomfort verbeteren. U wilt ook het risico op downtime beperken met zeer betrouwbare oplossingen. U wilt wereldwijde coördinatie om te voldoen aan de OpEx- en CapEx-doelstellingen en wilt afstemming met de rederijen en scheepswerven.

  Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric

  • Standaard alternatieve tekst Machines en HVAC We bieden automatiseringsoplossingen voor machines en HVAC, zodat u snel machines kunt ontwerpen die gedurende de gehele levensduur kostenefficiënt en energiezuinig zijn, en optimale prestaties leveren.
  • Standaard alternatieve tekst Slimme oplossingen voor het hotelgedeelte van cruiseschepen Geïntegreerde, toekomstbestendige oplossingen voor accommodatiebeheer voor energiebeheer van wereldklasse. Volledig geïntegreerde en eenvoudig te bedienen geautomatiseerde MV-, LV-, MCC-automatiseringsoplossingen.

  Feiten

  • Standaard alternatieve tekst Cruiseschepen op alle wereldzeeën zijn uitgerust met de oplossingen van Schneider Electric
  • Blauw pictogram opleiding Onze oplossingen worden geroemd om hun kwaliteit en betrouwbaarheid