• Default Alternative Text
  Ontdek hoe we vernieuwend zijn voor de toekomst

  Ontdek Smart Cities

  • Carson City, Nevada, Verenigde Staten

   Om hun doelen te kunnen bereiken heeft het Publieke Werken Departement van Carson City een infrastructuur ontwikkeld met als kernpunt de bekwaamheid van hun mensen en de best mogelijke Smart City-technologie van Schneider Electric.

   Verhaal lezen
   Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
  • Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

   Ter ondersteuning van het Greenovate Boston Initiative wil de stad tegen 2050 het energieverbruik met 80 procent verminderen door efficiënter te worden, gedrag te veranderen en zichtbare wijzigingen in het totale energieverbruik van de gehele stad door te voeren.

   Meer informatie
   server racks in a server room, big data analytics
  • Bremen, Duitsland

   Bremen is gestandaardiseerd op Wonderware-software voor gecentraliseerd bestuur van de vele gemeentelijke eigendommen. De voordelen hiervan waren minder energieverbruik, betere communicatie en betere rapportages.

   Meer informatie
   Default Alternative Text
  • GreenLys in Frankrijk

   Het smart-grid-ontwikkelingsproject in GreenLys, dat Lyon en Grenoble omvat, dient als experimenteel platform voor vernieuwende oplossingen, van energieopwekking tot en met verbruik.

   Standaard alternatieve tekst

   Elke stad is uniek.

   Er is geen vaststaand pad naar een 'smart city' (slimme stad). Planners moeten oplossingen zoeken die ingaan op de specifieke doelstellingen van hun steden. Door de infrastructuur dynamisch te verbeteren kunnen steden hun unieke agenda's nastreven en gefocust blijven op economische groei.
   Standaard alternatieve tekst

   Kom meer te weten over de Smart City-beweging