• Default Alternative Text

  Samenwerkingspartners voor automatiseringstechnologie

  Werk samen met onze specialistische technologiepartners om uw complete oplossing te bouwen.

  • CAPP-technologiepartner, Prosoft

   Samen met CAPP-technologiepartner Prosoft, levert Schneider Electric projecten voor een automatiseringsvernieuwingsoplossing waarmee installatietijd en -kosten worden verlaagd en tegelijkertijd de systeembetrouwbaarheid en veiligheid worden verbeterd.

   Lees meer
   Default Alternative Text
  • CAPP-technologiepartner - Niobrara

   Schneider Electric en CAPP-partner Niobrara leveren een innovatief expansieproject voor een procesbesturingssysteem waarbij de klanten gegarandeerd tevreden zijn door te zorgen voor geanticipeerde kosten- en tijdbesparingen.

   Lees meer
   Default Alternative Text
  • Samenwerkingspartners voor automatisering, Hirschmann Electronics

   Schneider Electric ging een verband aan met CAPP-partner Hirschmann Electronics om het noodzakelijke niveau van netwerk-connectiviteit en betrouwbaarheid te bereiken dat nodig is voor de naadloze integratie van besturingssystemen in de eerste zonne-energiefabriek ter wereld die 24/7 draait.

   Lees meer
   Default Alternative Text
   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   Om tegemoet te komen aan complexe bedrijfs- en systeemvereisten met eenvoudige, effectieve en efficiënte oplossingen, cultiveren wij een ecosysteem met daarin samenwerkingspartners voor automatiseringstechnologie (CAPP). Na stringent testen en valideren, bevelen wij CAPP-producten aan om ervoor te zorgen wij met onze oplossingen responsief en flexibel zijn.