• Factory and manufacturing facility interior, industrial automation, hoisting, machine control.
  Compleet aanbod kraanbesturingsoplossingen: van eenvoudige elektromechanische tot geavanceerde besturingssystemen

  Standaard bovenloopkranen

  Medewerkers in industriële fabriek, hijsen, industriële automatisering, machinebesturing.

  Uitdagingen

  Ontwikkeling van schakelaars door frequentieregelaars. Modulariteit en standaardisatie van machines. Minimale bekabeling. Preventief onderhoud en ondersteuning op afstand. Consolidatie van leveranciers om de kosten te optimaliseren
  Engineers boven in turbinehal bekijken plannen, industriële automatisering, machinebesturing, duurzaamheidsrapportages.

  Besturingsoplossingen voor standaard bovenloopkranen

  Slimme automatiseringsoplossingen voor industriële kranen.

  Feiten

  • Standaard alternatieve tekst Frequentieregelaars voorkomen oververhitting van de motoren en verlagen het energieverbruik.
  • Standaard alternatieve tekst Geteste, gevalideerde en gedocumenteerde architecturen garanderen een goede werking, terwijl het systeem eenvoudig kan worden geïnstalleerd met behulp van bedradingsschema's en materiaalspecificaties.
  • Groene laptop icoon Kraanontwerpen bieden gebruiksklare software, inclusief onze bibliotheek met hijstoepassingen die compatibel zijn met hijsarchitecturen en HMI.
  • Standaard alternatieve tekst Uitgebreide bibliotheek voor hijstoepassingen, gemaakt voor kranen, inclusief alle eisen die worden gesteld aan moderne kraansystemen en geavanceerde voorzieningen zoals anti-slingering.
  • Standaard alternatieve tekst Wereldwijde ondersteuning op locatie, in vrijwel elke taal. Van het ontwerp tot de bouw, ingebruikname en het aanbrengen van verbeteren: u kunt gedurende het hele proces op Schneider Electric rekenen.
  • Standaard alternatieve tekst Veiligheid van hijskranen: Onze hijsoplossingen voldoen aan ISO EN 13849-1, kunnen eenvoudig worden gecertificeerd en beschermen mensen en goederen.