• Zie hoe de mySchneider-app werkt Een korte impressie van de functies

Uw registratie op de mySchneider webportal biedt direct toegang tot de mySchneider-app. Praktische functies als orderstatus, productinformatie en track & trace gebruikt u tevens mobiel met onze mySchneider-app. Bekijk zelf de voordelen in de video.

Default Alternative Text

Onze populaire app

Over de mySchneider-app

Ontdek onze nieuwe mySchneider-app met 24/7 selfservice en eenvoudige toegang tot deskundige ondersteuning en informatie. Download en registreer nu voor toegang tot aanbevolen services en meer.

De mySchneider-app is ontworpen voor iOS™ en Android™ en nu al beschikbaar in meer dan 20 talen. En app is voortdurend in ontwikkeling. Er worden niet alleen talen toegevoegd, ook nieuwe functionaliteiten.