Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image
Oplossingen
 
 
 

Cursusaanbod Energy University

 
 

De volgende cursussen zijn online te volgen op www.MyEnergyUniversity.com: 
De eerste twee cursussen zijn in het Nederlands beschikbaar.

Energy Audits (cursus in het Nederlands beschikbaar)

Deze cursus geeft een overzicht van de verschillende audits, het globale auditproces en de auditmethodologie waarmee u zich kunt voorbereiden op een succesvol energie-auditproces.

Energy Efficiency Fundamentals (cursus in het Nederlands beschikbaar)

Deze cursus is uitermate belangrijk om een inzicht te krijgen in het energieverbruik van gebouwen en mogelijke maatregelen in energie-efficiëntie die klanten kunnen nemen om energie en geld te besparen binnen hun installatie.

Alternative Power Generation Technologies

In deze cursus komen brandstofcellen en microturbines aan bod als mogelijke alternatieven voor datacenters en stroomvoorzieningsruimtes. De voor- en nadelen van de verschillende methodes worden toegelicht.

Data Center Efficiency: Reducing Electrical Power Consumption

Deze cursus legt uit hoe energiebesparingen in cijfers vertaald kunnen worden. Daarnaast biedt deze cursus voorbeelden van methodes die het verbruik van elektrische energie drastisch kunnen verminderen.

Demand Response and the Smart Grid

In deze cursus wordt onderzocht hoe het beheer van de energievraag werkt, welke voordelen het biedt en wat een Smart Grid is.

Energy Audits Instrumentation I

Deze cursus behandelt de meetinstrumenten voor elektriciteit, verlichting, temperatuur en vochtigheid die in energie-audits worden gebruikt.

Energy Audits Instrumentation II

Deze cursus is een vervolg op de cursus 'Energy Audits Instrumentation'. In deze cursus worden de gebruikte meetinstrumenten voor energie-audits, met als doel het geschikte instrument voor uw auditbehoeften te kunnen kiezen en gebruiken, behandelt.

Establishing Benchmarks for Data Center Efficiency Measurements

In deze cursus komen de beschreven resultaten aan bod van de oprichting en de werking van het Data Center Observatory of the Parallel Data Lab gevestigd in de Carnegie Mellon University.

Going Green with Leadership in Energy and Environmental Design

Deze cursus geeft een omschrijving van milieuvriendelijke gebouwen, legt de missie uit van de US Green Building Council en de vereisten van het evaluatiesysteem, LEED. De oplossingen van Schneider Electric voor het samenbrengen van de LEED-vereisten komen ook aan bod.

Going Green: Energy Efficiency in the Data Center

Deze cursus behandelt de voordelen, verbonden aan de verbetering van uw gebouwen en onderzoekt een aantal nieuwe methodes om geld en energie te besparen terwijl de betrouwbaarheid in uw datacenter behouden blijft.

HVAC and Characteristics of Air

In deze cursus wordt uitgelegd hoe een HVAC-systeem de eigenschappen van de lucht in een geklimatiseerde ruimte manipuleert, om het gewenste warmtetransport te regelen. De berekeningen voor de voelbare en totale warmtetransfer, worden eveneens uitgelegd.

Increasing Data Center Efficiency through High Density Power Distribution

Deze cursus behandelt de alternatieve methodes voor energiedistributie in datacenters en biedt eveneens een aantal voorbeelden, welke de voordelen van deze alternatieve methodes illustreren.

Introduction to Lighting Basics

Deze cursus geeft een overzicht van de basisbeginselen van verlichting en stelt methodes voor om op bepaalde kosten voor verlichting te besparen en de efficiëntie ervan te verhogen.

Lighting Basics I for Energy Efficient Applications

Deze cursus is een vervolg op de cursus 'Introduction to Lighting Basics' en biedt u een overzicht van verschillende mogelijke verlichtingstoepassingen.

Lighting Basics II for Energy Efficient Applications

Deze cursus heeft als doel de verschillende verlichtingstoepassingen verder te evalueren en het juiste gebruik ervan te bepalen om hun Energie-efficiëntie te maximaliseren.

Measuring and Benchmarking Energy Performance

In deze cursus bespreken we de energieboekhouding en bestuderen we een aantal concepten en methodes die voor de meting en de analyse van energie worden gebruikt. We bestuderen ook de elementen van een elektriciteitsfactuur en bekijken voorbeelden van vergelijkende analyse om de kosten te controleren.

Measuring Data Center Electrical Efficiency

Deze cursus legt uit hoe de Energie-efficiëntie van datacenters kan worden gemeten, geëvalueerd en gemodelleerd. We maken ook een vergelijking tussen de voordelen van een periodieke evaluatie in vergelijking met een permanente controle.

The Economics of Energy Efficiency

Deze cursus behandelt de verschillende methodes om het economische aspect van projecten in Energie-eeficiëntie te evalueren met het doel een rendementsanalyse of minstens een werkkader voor de uitvoering ervan op te stellen.

Geïnteresseerd in één of meerdere cursussen? Ga naar www.MyEnergyUniversity.com om u aan te melden.

  
 

Aanmelden bij de Energy University?  

De Energy University cursussen zijn:

  • 24/7 toegankelijk
  • In minder dan één uur te volgen
  • Gratis