Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image
Oplossingen
 
 
 

Bewezen architecturen waardoor uw machine-ontwerp tot 50% sneller wordt

 
 

 

Sneller, flexibeler en in staat zijn om meer complexe automatiseringsfuncties uit te voeren dan ooit te voren; dat is wat vandaag de dag van machines wordt verwacht. Als machinebouwer bent u constant op zoek naar innovatieve mogelijkheden om meer energie-efficiënte machines te bouwen, ontwikkelingskosten te reduceren en uw machines sneller op de markt te brengen.

 

MachineStruxure bevat de volgende oplossingen:

  • Tested, validated, documented architectures & functions
    U kunt nu tot 50% op uw ontwerptijd besparen door te bouwen aan een sterk automatiseringsplatform en gebruik te maken van onze kant-en-klare, bewezen en volledig transparante automatiseringsarchitecturen en applicatiefunctiebibliotheken geïmplementeerd met FDT/DTM-technologie. Onze architecturen zijn vooraf gedefinieerd en speciaal ontworpen om te voldoen aan uw specifieke wensen en leiden tot optimale resultaten.
  • Flexible Machine Control
    SoMachine is één enkele softwareplatform dat zorgt voor 100% machine flexibliteit van uw HMI, motion, drive en logic controllers. Met SoMachine hebt u slechts één software, één kabel en één download nodig om uw machines centraal te ontwerpen, in bedrijf te stellen en te onderhouden. SoMachine minimaliseert uw werk, maximaliseert de winst van ieder ontwerp en is compatibel met meervoudige hardware controleplatformen.
  • Co-engineering services
    Ontwerp de meest optimale oplossing voor uw klanten met hulp van onze experts! We implementeren de meest recente technologie en verschaffen unieke applicatiekennis waardoor u de concurrentie voor blijft.
  
 
Meer info

Meer info 

Filmpjes EcoStruxure

 
Klik op onderstaande links voor het bekijken van de filmpjes.