Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image
Oplossingen
 
 
 

Procesautomatiseringssysteem optimaliseert energieverbruik

 
 

PlantStruxure is een procesautomatiseringssysteem waarmee industriële bedrijven in staat zijn om nog efficiënter te produceren, de operationele kosten te verlagen en aanzienlijk minder energie te verbruiken. PlantStruxure maakt tevens samenwerking mogelijk tussen alle partijen binnen een productieketen of logistieke keten.

De procesindustrie moet de kosten die gepaard gaan met het opzetten, gebruiken en onderhouden van een installatie zo laag mogelijk houden. Tegelijkertijd moet de opbrengst voor een productielocatie zo hoog mogelijk zijn - met behoud van een goede kwaliteit van de productie en met respect voor het milieu. Hierbij moet een zo gunstig mogelijke ROI worden gerealiseerd. Het behalen van de genoemde aspecten is veelal lastig, aangezien plant managers, operations managers, engineers, operators en onderhoudsmanagers niet altijd dezelfde taal spreken. Met PlantStruxure kunnen alle partijen binnen een industriële omgeving samenwerken. Zij kunnen gezamenlijk taken automatiseren en aan de eisen en wensen op het gebied van energiebeheer voldoen.

Integratie van het gehele proces
Industriële bedrijven hebben te maken met onder meer een verhoogde concurrentiedruk, een vluchtige wereldwijde economie, hogere kosten voor materialen en strengere eisen vanuit de wet- en regelgeving. Om te kunnen concurreren in deze nieuwe wereld, zijn een goede samenwerking en het nemen van gefundeerde beslissingen essentieel. Hiervoor is relevante informatie nodig, zodat gegevens direct in concrete acties kunnen worden omgezet. Om dit te kunnen bereiken, is het noodzakelijk dat informatie over de productie en het energiegebruik niet langer gescheiden worden verzameld en vastgelegd. PlantStruxture zorgt hiervoor: alle relevante gegevens kunnen nu op een centrale plaats worden vastgelegd, waardoor sneller kan worden gewerkt en de flexibiliteit toeneemt. Gebruikers kunnen hierdoor aanzienlijke concurrentievoordelen behalen.

Overkoepelende oplossing
PlantStruxure integreert zowel hardware- als softwarecomponenten die in de gehele fabriek worden toegepast. Het procesmanagementsysteem bestaat uit een combinatie van krachtige software en hardware. De oplossing garandeert dat productieprocessen een maximale beschikbaarheid kennen. De oplossing biedt tevens redundantie en functionele veiligheid op ieder niveau van de architectuur.

  
 
Meer info

Meer info 

Filmpjes EcoStruxure

 
Klik op onderstaande links voor het bekijken van de filmpjes.