Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Hotels


 
 
 

Oplossingen voor hotels

 
 
 
 
 
 
 

Belangrijke drijfveren

  • Zich onderscheiden van de concurrentie door innovatie, ontwerp en nieuwe functionaliteiten
  • Het imago van iedere hotelketen versterken en aantrekkelijke, duidelijke en constante dienstverlening aan de klant waarborgen
  • Energie-efficiency is van het hoogste belang. Energie vormt één van de belangrijkste kostenposten, en blijft in prijs stijgen.
  • Betrokkenheid bij het milieutonen, omdat werknemers en klanten hier steeds gevoeliger voor worden.

Wat kan Schneider Electric doen?


  • Kamerregeling - de gastenkamers beslaan 70% van de ruimte in hotels, en staan centraal in de klantbeleving. Verlichting, temperatuur en rolluiken, kluis, minibar, en toegangssysteem zijn de belangrijkste elementen van een kamer. Met innovatieve oplossingen kan het energiegebruik teruggebracht worden en de klantbeleving verbeterd. Het integreren van de gastenkamer in het gebouwbeheer- en het facilitaire beheersysteem kan ook de concurrentiepositie verbeteren.

  • Gebouwbeheer - Hotels zijn gecompliceerde gebouwen waar diverse processen parallel plaatsvinden: Gespecialiseerde gastenbeheersystemen, gespecialiseerde amusementssystemen, HVAC-beheersystemen, toegangs- en CCTV-systemen. Al deze systemen vereisen een goede IP-infrastructuur en gecentraliseerd beheer. De belangrijkste voordelen zijn de lagere investerings- en onderhoudskosten en het grotere inzicht in alle verschillende processen. De oplossing moet toegespitst zijn op de grootte en complexiteit van ieder hotel.

  • Energie-efficiency - Het energieverbruik is een factor van belang voor de hotelsector. Hotels kunnen zich profileren met een milieubewust beleid. De behoefte aan HVAC,heet water, en verlichting is aanwezig in alle delen van hotels. Het belang van comfort voor de gasten en van energie-efficiency in aanmerking nemend zijn de energie-efficiënte oplossingen van Schneider Electric een perfecte keuze voor de hotelsector.
 
 
 
 
 

Succesverhalen