Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Wij maken INNOVATIE mogelijk

   En dat doen we op elk niveau met EcoStruxure™. Ontdek hoe Schneider Electric gedurfde ideeën verwezenlijkt met een INNOVATIE-portfolio van via IoT-enabled, verbonden producten, Edge Control en -apps, analyses en services.

   Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   DIGITALE filmmagie

   Het creëren van bekroonde effecten buiten Hollywood is een gedurfd idee. Schneider heeft in minder dan vijf maanden een gebruiksklaar datacenter geïnstalleerd voor Animal Logic, dat nu DIGITALE filmmagie maakt met behulp van Schneider EcoStruxure™ IT.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   VERBONDEN in weer en wind

   4000 studenten VERBONDEN houden met onderwijs van wereldklasse, onder alle weersomstandigheden, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT garandeert de Bainbridge Island School District connectiviteit in zijn scholen, zodat studenten altijd kunnen leren, wat voor weer het ook is.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   BETROUWBAARHEID

   Het bouwen van een hypermodern, duurzaam kinderziekenhuis is een gedurfd idee. Nemours Children’s Hospital waarborgt BETROUWBAARHEID met Schneider EcoStruxure™ Power. Noodgeneratoren herstellen binnen 10 seconden waardoor medische teams kunnen vertrouwen op continuiteit in stroomvoorziening.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure