Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Optimale EFFICIËNTIE in een zuivelbedrijf

   Groeien van een lokale melkcoöperatie naar een wereldwijd opererend bedrijf is een gedurfd idee. Met behulp van EcoStruxure™ Plant heeft Fonterra de melksector in Nieuw-Zeeland opnieuw vormgegeven en is een van de meest EFFICIËNTIE zuivelfabrieken ter wereld geworden.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   Betrouwbaarheid in het DIGITALE tijdperk

   Leveren van veilige cloudservices vanuit 's werelds meest intensief gebruikte datacenters, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT zorgt het Alcalá-datacenter van Telefónica voor betrouwbare services die gelijke tred houden met de groeiende DIGITALE levens van klanten. Er wordt een duizelingwekkende 14 kW per rack verwerkt.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   2020: ZERO WASTE-ambitie

   ZERO WASTE in fabrieken in 2020 is een gedurfd idee. Met Schneider EcoStruxure™, profiteert Whirlpool Corporation van gegevens en deskundige ondersteuning om zijn duurzaamheidsstrategie te promoten en te bereiken.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   Jij en Schneider voor Installateurs

   Schrijf je vandaag nog in voor het Partnerprogramma en ontvang een gepersonaliseerd t-shirt.

   Inschrijven
  • Default Alternative Text

   Succesverhalen van klanten

   Ontdek wat EcoStruxure betekent voor onze klanten en lees over het succes dat ze behalen wanneer ze kiezen voor een samenwerking met Schneider Electric om prestaties te verbeteren en gedurfde plannen realiteit te maken.

   Bekijk cases