Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Bedrijfsprofiel

   Schneider Electric heeft een leidende positie bij de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woonhuizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

  De wereldwijde specialist in energiemanagement en automatisering

  Schneider Electric ontwikkelt ‘connected’ technologieën en oplossingen om energie en processen op veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame wijze te beheren. De groep investeert in R&D om, met een grote toewijding aan duurzame ontwikkeling, innovatie en differentiatie in stand te kunnen houden.

  • De kracht van Schneider Electric

   Als wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering helpen wij onze klanten met beheren van energie op een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame manier. De kracht van Schneider Electric schuilt in onze medewerkers.

  • Onze technologie is overal

   Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters en industrieën. Als innovatief technologiebedrijf is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement en automatiseringssystemen. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.

   • Strategie en duurzaamheidverslag Highlights 2017-2018

    Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen omgaan met de energieparadox: evenwicht in de carbon footprint en kwalitatief hoogwaardige energie voor iedereen.

    Lees meer
    Animal Logic
   • Jaarverslag 2017

    Het jaarverslag biedt een diepgaand inzicht in de strategie van de Groep, ondernemingen, goed bestuur, financiële overzichten en ons sterke engagement voor duurzame ontwikkeling.

    Download (Engels)
    Default Alternative Text