Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Bedrijfsprofiel

  Schneider Electric heeft een leidende positie bij de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woonhuizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

 • Wat doen we bij Schneider Electric?

  We lopen voorop in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering.
  Onze IoT-oplossingen kunnen naadloos integreren en in realtime data verzamelen, analyseren en hierop reageren. Hierdoor verbetert de veiligheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  Ontdek EcoStruxure™: de volgende generatie in actief energiemanagement en automatiseringsarchitectuur.

  Meer informatie
  Facilities manager using energy monitoring software on a multiple screen view, industrial energy management.
 • Onze technologie is overal

  Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters en industrieën. Als innovatief technologiebedrijf is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement en automatiseringssystemen. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.

  Standaard alternatieve tekst

  Succesverhalen van klanten - EcoStruxure™

  Ontdek wat 'Life Is On' betekent voor onze klanten, en het succes dat ze behalen door te kiezen voor Schneider Electric.
  Standaard alternatieve tekst

  Toegang tot onze wereldwijde directory

  Zoek een kantoorlocatie van Schneider Electric bij u in de buurt in onze wereldwijde directory.
  • Edge Europe 2019 31 januari, Mercure Hotel Amsterdam City, Amsterdam

   Onder invloed van de sterke groei van datageneratie zien we bij Schneider Electric een belangrijke ontwikkeling van gedistribueerde IT, waarbij rekenkracht dichter bij de gebruiker wordt gebracht. Vanuit die overtuiging zijn wij founding partner geworden van het Edge Congress wereldwijd. De Europese editie vindt plaats in Amsterdam. De bezoekers wordt hier een nieuw perspectief op Edge Computing gegeven. In de opening keynote geeft Cyril Perducat, EVP IoT & Digital Offers bij Schneider Electric, u inzicht in de technologische en industrietrends die een veranderende impact hebben op het datacenter-, netwerk-, communicatie- en IT-landschap. Hij geeft zijn visie op de impact en de implicaties voor de sociale, milieu- en privacyaspecten. In diverse paneldiscussies zullen deze verder onderzocht worden. Ook kunt u kennismaken met nieuwe technologieën voor het optimaal functioneren van de Edge.

   Bekijk het programma en meld u aan
   Businessman is able to monitor energy management software from a tablet, internet of things

  Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

  Schneider Electric is te vinden op conferenties, vakbeurzen en speciale evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.
  Zoek een evenement
  • Onze bestuursstructuur

   Schneider Electric is een Europees bedrijf met een raad van bestuur. De functies van voorzitter en Chief Executive Officer worden vervuld door Jean-Pascal Tricoire, die hiertoe op 25 april 2013 werd benoemd.

   Meer informatie
   Default Alternative Text
  • Meer dan 180 jaar geschiedenis en innovatie

   Ons verhaal is geschreven door generaties mensen die niet alleen ons bedrijf maar ook de wereld gedurende bijna twee eeuwen ingrijpend hebben veranderd. Op basis van ons erfgoed kunnen we vandaag de dag op elk niveau innoveren en ervoor zorgen dat 'Life Is On'.

   Lees meer
   Default Alternative Text

  Onderscheidingen en erkenning

  Onze klanten inspireren ons elke dag opnieuw om nieuwe manieren te vinden waarop mensen meer kunnen doen met minder. We voelen ons vereerd met de wereldwijde erkenning en onderscheidingen op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid, connectiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

  Bekijk alle onderscheidingen en erkenningen

  Meer weten

  Diversiteit bepaalt ons verleden en vormt onze toekomst. Ook u kunt hier deel van uitmaken.

  Bij Schneider Electric is diversiteit een integraal onderdeel van onze geschiedenis, cultuur en identiteit. Inclusie is de manier waarop we verschillen zien en hoe we ermee omgaan. We willen een inclusieve cultuur creëren waarbij alle vormen van diversiteit als echt waardevol voor de organisatie worden gezien.
  • Een voorvechter zijn van HeForShe betekent…

   Jean-Pascal Tricoire, de CEO van Schneider Electric, deelt zijn persoonlijke 'klikmoment' en zijn rol in het bevorderen van gendergelijkheid.

   Meer weten