Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Diversiteit & Inclusie

   Governance

   Onze Visie

   We zijn ervan overtuigd dat ons succes en onze toekomst afhankelijk zijn van ons collectieve vermogen om:
   • De realiteit van wereldwijde en lokale markten te weerspiegelen
   • Innovatie te stimuleren met gediversifieerde teams
   • De waarde van diversiteit binnen onze organisatie te benutten
   Ons commitment

   Het commitment van Jean Pascal TRICOIRE, President & CEO

   Jean-Pascal-Tricoire-392x351

   ''Al onze medewerkers mogen van ons verwachten dat we hun eigenheid waarderen en respecteren en ze accepteren zoals ze zijn'.

   >Download de brochure Diversiteit en Inclusie 2016 (pdf, 7 Mb)
   >Download het Diversiteit en Inclusie Beleid 2016 (pdf 450 kB)
   Diversiteit is een strategische troef voor Schneider Electric
   Het is van essentieel belang voor ons concurrentievoordeel. Het stimuleert creativiteit en openheid en komt onze prestaties ten goede. We omarmen diversiteit helemaal. We zijn ervan overtuigd dat het onmisbaar is voor ons succes en motivatie op het werk.

   Diversiteit en Inclusie principes gelden voor de gehele organisatie en omvatten alle aspecten van diversiteit

   We vormen een afspiegeling van de verschillende gemeenschappen waarin we werkzaam zijn en stimuleren samenwerking tussen collega's. We zijn ervan overtuigd dat onze verschillen ervoor zorgen dat we als bedrijf en als persoon kunnen groeien.

   Diversiteit is gebaseerd op respect

   We stimuleren respect voor elkaars unieke waarden door een geschikte omgeving en gepaste middelen, zoals support communities en op diversiteit gerichte trainingen, aan te bieden.

   Diversiteit en Inclusie vormen de basis voor eerlijkheid en gelijkheid

   Omdat we diversiteit omarmen, wordt iedereen gelijk behandeld. Diversiteit vormt een integraal onderdeel van onze managementstijl, onze doelstellingen en onze HR-processen.

   Reikwijdte van het beleid

   Ons Diversiteit en Inclusie beleid is van toepassing op alle dochterondernemingen van Schneider Electric wereldwijd. Alle dochterondernemingen van Schneider Electric zijn verplicht een actieplan op het gebied van diversiteit en inclusie te ontwikkelen, die onder andere culturele verschillen en verschillen tussen de seksen omvat. Daarnaast moet worden voldaan aan lokale wet- en regelgeving en wordt er aandacht besteed aan landspecifieke problemen.

   Inclusie binnen Schneider Electric is meer dan alleen het accepteren van diversiteit. Het gaat om het creëren van een inclusieve cultuur waarbij alle vormen van diversiteit worden gezien als waardevol voor de organisatie.

   Onze prijzen

   • Standaard alternatieve tekst

     CEO Leadership Award 2015

     Een prijs van de Women's Empowerment Principles van de VN die onze inzet om gelijkheid van mannen en vrouwen te bevorderen, erkent.

   • Standaard alternatieve tekst

     World's Most Ethical Companies 2015

     Een prijs van het Ethisphere Institute die we voor de vijfde keer op rij hebben ontvangen omdat we niet alleen marketing boodschappen uitzenden, maar onze beloften daadwerkelijk omzetten in daden.

   • Standaard alternatieve tekst

     44e in de lijst van de meest aantrekkelijkste werkgevers ter wereld 2015

     Een rangschikking van Universum. Deze plek is gebaseerd op onze aantrekkelijkheid als mogelijke werkgever voor studenten uit de 12 grootste economieën ter wereld.

   Terug naar de startpagina voor Diversiteit & Inclusie

   Diversiteit & Inclusie