Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Innovation Summit showroom

  Evenementen

  Wij zijn vertegenwoordigd op toonaangevende vakbeurzen en conferenties over de hele wereld. U ervaart onze visie en oplossingen over energiemanagement, Internet of things (IoT) en de nieuwste trends en technologieën op het gebied van digitale economie.

 • Default Alternative Text

  Schneider Sustainablitity Summit 2018

  Laat u inspireren, discussieer en denk mee hoe wij als organisaties onze bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Op vrijdag 12 oktober bent u van harte welkom tijdens de Cimate Planet in Utrecht.

  Lees meer Video Climate Planet

  Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

  U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

  Evenementen in 2018

  IndustryForum Hospitals

  14 november - 15 november, Zwolle

  Tijdens dit door Management Events georganiseerde seminar en netwerkingsbijeenkomst voor bestuurders en management van ziekenhuizen worden de laatste digitaliseringstrends onderzocht en een toekomstbeeld geschetst van de sector. Wij bespreken tijdens het evenement de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, energie-efficiënte, patiëntveiligheid en betrouwbare energie waar de ziekenhuizen mee te maken hebben. En hoe wij hen kunnen ondersteunen in de digitale transitie met oplossingen voor het monitoren en beheren van energie en processen.

  Meer over het IndustryForum Hospitals


  Cyber SIL

  15 november in Dordrecht - 22 november in Assen

  Inspectie SZW, de toezichthouder op toepassing van de Arbowet, vraagt het bedrijfsleven om extra aandacht voor procesveiligheid. De druk hierop, met name bij BRZO-bedrijven, is groot. Steeds meer bedrijven in de procesindustrie hebben daarom behoefte om deze procesveiligheid getalsmatig in aart te brengen om daarmee een aantoonbaar veiligheidsbeleid te voeren. SIL (Safety Integrity Level) is daarbij een fantastisch hulpmiddel. Het seminar richt zich op proces- en instrumentengineers, operators, technici, SHE-managers, veiligheidsspecialisten en plantmanagers uit de petrochemie-, staal-, chemie-, voedingsmiddelen- olie & gas en energiebranche, die te maken hebben met risicovolle installaties.

  Speciaal wordt aandacht besteed aan certificering, de mechanische aspecten van SIL, en vooral ook aan ‘cyber security’. Hoe zorgt u ervoor dat de veiligheidssystemen beschermd zijn tegen hackers, maar ook hoe u uw organisatie hiertegen moet inrichten. 

  Dit seminar wordt samen met Krohne, Samson, Phoexix en Produca, op twee locaties georganiseerd. 

  Meer informatie


  Machinebouw Event

  6 december - 1931 Congrescentrum, Den Bosch

  Op 6 december 2018 neemt Scheider Electric deel aan het Machinebouw event van FHI in 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Een event voor machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux. Roy van der Heiden, Channel Manager Distribution bij Schneider Electric, zal die dag tijdens het lezingprogramma om 14:30 een presentatie geven met als titel ‘Uw machines in de cloud, ervaar de eenvoud!

  Lees meer


   

  Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

  Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
  Internationale evenementen