• Default Alternative Text

    Evenementen

Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

Evenementen in 2017

Data & Cloud Expo
1-2 november, Utrecht
De IT-wereld is continu in beweging. Tijdens de eerste editie van het Data & Cloud Expo kunnen IT-managers en IT-professionals zich op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen in data management en cloud computing. Uit onderzoek onder 590 bedrijven is naar voren gekomen dat de ICT-infrastructuur van 85% van de bedrijven in Nederland niet up-to-date is. Dit brengt zowel ongewenste risico's als onnodige kosten met zich mee. Past uw infrastructuur nog bij uw ICT-gebruik? Op de beurs berekenen we in vijf minuten de actualiteitsfactor van uw ICT-infrastructuur. We kunnen u helder adviseren waar u op eenvoudige wijze zowel risico's kunt voorkomen als kosten kunt besparen. Meld u voor 13 oktober aan met deze link, dan komt u in aanmerking voor het VIP-programma.
We kijken uit naar uw komst op stand E-147!

StrategiePlatform Banken
8-9 november, Zwolle
Dit evenement is gericht op top executives in de banksector. Zij kunnen hun zakelijke netwerk uitbreiden, zich informeren over de laatste ontwikkelingen en in contact komen met belangrijke dienstverleners. Tijdens het evenement kunt u in gesprek met de specialisten van Schneider Electric in de banksector. Deelname is kostenloos voor genodigden.

StrategiePlatform Gezondheidszorg
15-16 november, Zwolle
Dit evenement is gericht op top executives in de gezondheidszorg. Zij kunnen hun zakelijke netwerk uitbreiden, zich informeren over de laatste ontwikkelingen en in contact komen met belangrijke dienstverleners. Tijdens het evenement kunt u in gesprek met de specialisten van Schneider Electric in de gezondheidszorg. Deelname is kostenloos voor genodigden.

Constructeursdag 2017
21 november, Evoluon, Eindhoven
Smart Industry, Iot, Industry 4.0 - Of is de Constructeur toch slimmer? De constructeursdag is een dag vol inspiratie en verrassingen met toonaangevende sprekers, marktpartijen en collega's.
Voor wie?
Werktuigbouwkundige constructeurs, ontwerpers, research & development teams, consultants, docenten en studenten (HBO/TU), projectengineers en projectleiders.

Machinebouwevent 2017
7 december, 1931 Congrescentrum, Den Bosch
De onderwerpen van het Machinebouwevent sluiten aan op actuele trends zoals Smart Industry, Industry 4.0, Industrial Internet of Things en Big Data. Tijdens het Machinebouw event krijgt u concreet inzicht in de praktische toepasbaarheid. Met een uitgebreid lezingenprogramma werden bezoekers geïnformeerd over thema's zoals intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, installatie optimalisatie, voorspellend machine onderhoud en bekabeling. De sprekers en deelnemers van dit event lieten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
Internationale evenementen