Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Evenementen

  • Default Alternative Text

   Innovation Summits

   Discover our unique events and how we help customers prepare for success in the Digital Economy.

   Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

   U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

   Evenementen in 2018

   Industriële Veiligheid 2018
   25 januari, DeFabrique, Utrecht 

   Dit congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Het jaarcongres Industriële Veiligheid is er voor de ‘bouwers/ontwerpers’ en voor de ‘gebruikers’ van industriële machines en installaties met als verbindende factor veiligheid. Industriële Veiligheid richt zich op zowel productveiligheid als productieveiligheid binnen de procesindustrie en de maakindustrie.

   Tech Data Partner Event ‘Taste of Tomorrow’
   7 april 2018, Expo Haarlemmermeer
   Wat zijn de technologische ontwikkelingen die de komende tijd op het menu staan? Onze APC by Schneider Electric distributeur Tech Data brengt op 17 april 2018 haar vendor partners en resellers samen die producten, diensten en oplossingen bieden die in de nabije toekomst gaan domineren. Bezoekers worden op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van o.a. Cloud, Security en IoT.

   Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

   Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
   Internationale evenementen