Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Innovation Summit showroom

  Evenementen

  Wij zijn vertegenwoordigd op toonaangevende vakbeurzen en conferenties over de hele wereld. U ervaart onze visie en oplossingen over energiemanagement, Internet of things (IoT) en de nieuwste trends en technologieën op het gebied van digitale economie.

 • Default Alternative Text

  Schneider Sustainablitity Summit 2018

  Laat u inspireren, discussieer en denk mee hoe wij als organisaties onze bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Op vrijdag 12 oktober bent u van harte welkom tijdens de Cimate Planet in Utrecht.

  Lees meer Video Climate Planet

  Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

  U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

  Evenementen in 2019

  PPA Event 2019

  29 januari - Hart van Holland, Nijkerk
  Op 29 januari is Schneider Electric als standhouder aanwezig op het PPA Event in Hart van Holland. Leer deze dag over actuele ontwikkelingen rondom Industry 4.0, the Internet of Things (IoT), Big Data, en nog veel meer. 

  Edge Europe 2019

  31 januari - Mercure Hotel Amsterdam City, Amsterdam
  Onder invloed van de sterke groei van datageneratie zien we bij Schneider Electric een belangrijke ontwikkeling van gedistribueerde IT, waarbij rekenkracht dichter bij de gebruiker wordt gebracht. Vanuit die overtuiging zijn wij founding partner geworden van het Edge Congress wereldwijd. De Europese editie vindt plaats in Amsterdam. De bezoekers wordt hier een nieuw perspectief op Edge Computing gegeven. In de opening keynote geeft Cyril Perducat, EVP IoT & Digital Offers bij Schneider Electric, u inzicht in de technologische en industrietrends die een veranderende impact hebben op het datacenter-, netwerk-, communicatie- en IT-landschap. Hij geeft zijn visie op de impact en de implicaties voor de sociale, milieu- en privacyaspecten. In diverse paneldiscussies zullen deze verder onderzocht worden. Ook kunt u kennismaken met nieuwe technologieën voor het optimaal functioneren van de Edge.

  Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

  Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
  Internationale evenementen