Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Innovation Summit showroom

  Evenementen

  Wij zijn vertegenwoordigd op toonaangevende vakbeurzen en conferenties over de hele wereld. U ervaart onze visie en oplossingen over energiemanagement, Internet of things (IoT) en de nieuwste trends en technologieën op het gebied van digitale economie.

 • Default Alternative Text

  Schneider Sustainablitity Summit 2018

  Laat u inspireren, discussieer en denk mee hoe wij als organisaties onze bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Op vrijdag 12 oktober bent u van harte welkom tijdens de Cimate Planet in Utrecht.

  Lees meer Video Climate Planet

  Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

  U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

  Evenementen in 2018

  Industry Event 2018: Smart Industry Solutions

  September, oktober en november, meerde locaties in Nederland

  Ook dit jaar zal Schneider Electric aanwezig zijn op het Industrie Event van de Technische Unie met als thema Smart Industry Solutions. Bezoek de stand van Schneider Electric en laat u inspireren over EcoStruxure Machine Advisor: een open en cloud-gebaseerd platform waarmee machinebouwers wereldwijd machines op afstand kunnen volgen, monitoren en repareren. 

  Inschrijven is gratis: tu.nl/event 


  OCP Regional Summit 2018

  1-2 oktober, RAI Amsterdam

  De Open Compute Project (OCP) Regional Summit wordt dit jaar gehouden in de RAI Exhibition and Convention Center in Amsterdam. Deze Summit brengt belangrijke besluitvormers, leidinggevenden, ingenieurs, ontwikkelaars en leveranciers samen in regio's waar het OCP een grote vraag en acceptatie kent. Het programma bestaat uit Keynote-presentaties die specifiek gericht zijn op belangrijke kwesties voor de Europese regio. De Engineering Workshops gaan in op de ontwikkelingen in de projectgroepen. Verder zal het nieuwste OCP-hardware- en -softwareaanbod getoond worden in de expohal. Kom 2 oktober luisteren naar de keynote van Robert Bunger over 'Analysis of Data Center Architectures Supporting Open Compute Project' of bezoek onze stand op de beursvloer.

  Informatie en inschrijven 


  World of Technology & Science 2018

  2-5 oktober, Jaarbeurs Utrecht

  Schneider Electric staat van 2- 5 oktober 2018 op de World of Technology & Science en Industrial Processing beurs: World of Technology & Science 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. De WoTS bestaat uit vijf onderdelen: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Een beurs met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

  Bezoek onze stand in Hal 10: 10.A008

  Inschrijven is gratis


  600Minutes Executive IT

  2-3 oktober, Rotterdam

  600Minutes Executive IT is een toonaangevend evenement voor top IT-besluitvormers die hun bedrijf vooruit willen brengen in de digitale transformatie. Tijdens het evenement ontmoeten CIO’s en Senior IT Executives elkaar en wordt kennis gedeeld. Graag onderzoeken wij met de deelnemers hoe wij hen kunnen ondersteunen in de digitale transitie met oplossingen voor het monitoren en beheren van energie en processen, die inzicht geven in de risico’s en kwetsbaarheden van de IT-omgeving en die tegelijkertijd hun operatie verduurzamen.

  Meer over 600Minutes Executive IT


  Schneider Sustainability Summit 2018

  Aanmelding gestart > 12 oktober, Climate Planet Utrecht

  Als sponsor van de Climate Planet in Utrecht verzorgt Schneider Electric een veelbelovend programma met vooraanstaande sprekers op het gebied van de circulaire economie. De summit vindt plaats in de spectaculaire Climate Planet die van 6 oktober t/m 3 november op het Jaarbeursplein in Utrecht staat. 

  Het complete programma en registratiemogelijkheid vindt u op SchneiderSummit.nl!

  Bekijk trailer Climate Planet >


  Data & Cloud Expo 

  31 oktober - 1 november, Jaarbeurs Utrecht

  De Data & Cloud Expo is terug. Tijdens de tweede editie kunnen IT-managers en IT-professionals zich wederom op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen in data management en cloud computing. De ontwikkelingen gaan snel. Dit jaar staat het thema Quantified World centraal met de mogelijkheden van ongekende connectiviteit. Bezoek de sessie van onze partner X-ICT over het monitoren en beheren van IT-omgevingen of bezoek onze stand op plaats 01.B040.


  Meer informatie

   

  Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

  Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
  Internationale evenementen