Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Innovation Summit showroom

  Evenementen

  Wij zijn vertegenwoordigd op toonaangevende vakbeurzen en conferenties over de hele wereld. U ervaart onze visie en oplossingen over energiemanagement, Internet of things (IoT) en de nieuwste trends en technologieën op het gebied van digitale economie.

 • Default Alternative Text

  Innovation Summit Barcelona

  De jaarlijkse Schneider Electric Innovation Summit vindt dit jaar plaats in Barcelona. Tijdens de Innovation Summit komen meer dan 2.500 toonaangevende experts en professionals uit de industrie samen om trends en inzichten uit de technologische vooruitgang te delen. U krijgt de uitzonderlijke kans mee te denken met vooraanstaande oplossingsexperts en IoT-pioneers.

  Bekijk de teaser

  Fantastische ontmoetingsmogelijkheden

  U kunt kennis maken met oplossingen, nieuwe producten en de experts van Schneider Electric op conferenties, vakbeurzen en vele andere evenementen over de hele wereld. Wij heten u graag welkom tijdens een van deze evenementen.

  Evenementen in 2019

  Aqua Nederland Vakbeurs

  19-21 maart 2019 - Evenementenhal Gorinchem
  Schneider Electric is samen met Wonderware standhouder op de Aqua Nederland Vakbeurs in de Evenementenhal Gorinchem. Dé waterbeurs van Nederland waar bezoekers met andere waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie kunnen zien, voelen en ervaren. 
   
  Bezoek onze stand (M133) en hoor hoe Schneider Electric de hoofdpost van de toekomst optimaliseert door uiteenlopende bronnen overzichtelijk samen te brengen.  

  Hannover Messe 2019

  1-5 april 2019 - Hannover, Duitsland
  Tijd voor de grote beslissing! Om succesvol te zijn op de huidige, steeds competetievere markt, wordt van u verwacht digitale innovatie te omarmen. Wij zijn de beste partner om uw digitale transformatie te vereenvoudigen. 
   
  Ontmoet ons op de Hannover Messe om nieuwe strategieën te bespreken en uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Ontdek hoe EcoStruxure - ons open, interoperabele IoT-platform - u helpt het volledige potentieel van IoT te benutten en uw bedrijf veiliger, betrouwbaarder, efficiënter en duurzamer te maken. Tot ziens in Hannover!
  Lees meer en meld u aan

   

  APC Partner Award Event

  11 april 2019 - InnStyle, Maarssen
  Elke dag werken wij intensief samen met onze partners om klanten vooruit te helpen. Tijdens het allereerste APC Partner Award Event worden awards toegekend aan partners die zich onderscheiden door hun inzet in de categorieen Managed Service Provider, Edge Computing, E-commerce en Datacenter. 
   
  Tijdens het evenement worden ook de laatste marktontwikkelingen besproken en hoe APC inspeelt op deze ontwikkelingen om samen met partners nieuwe mogelijkheden te creëren. 
  De bijeenkomst wordt gehouden in ontspannen sfeer op de centrale en verrassende locatie Inn Style aan de Maarsseveense plassen.

  Marathon van Parijs

  14 april 2019 - Parijs, Frankrijk
  De Schneider Electric Marathon in Parijs biedt een unieke kans om deel te nemen aan een van de meest prestigieuze marathons ter wereld. De Marathon is nu een van de grootste marathons ter wereld, zowel wat betreft de omvang van de race als de prestaties van de lopers. 
   
  Elk jaar trekt deze unieke en spectaculaire marathon meer en meer deelnemers aan. Dit jaar ontvangen wij meer dan 23.000 hardlopers uit het buitenland, goed voor 40% van de race. Wilt u ook meedoen aan deze fantastische marathon? Meld u dan aan en vergeet vooral uw collega’s niet!
  • Innovation Summit Barcelona 2-3 oktober 2019, Barcelona International Conventions Centre, Barcelona

   Trends en ontwikkelingen als IoT, kunstmatige intelligentie en digitalisering zijn aan de orde van de dag. Van veel organisaties wordt verwacht dat ze hier adequaat op inspelen. Met expertisegebieden als energie-efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid kan Schneider Electric u helpen deze kansen in de markt optimaal te benutten. 
    
   De jaarlijkse Schneider Electric Innovation Summit vindt dit jaar op 2 en 3 oktober plaats in Barcelona. Tijdens de Innovation Summit komen meer dan 2.500 toonaangevende experts en professionals uit de industrie samen om trends en inzichten uit de technologische vooruitgang te delen. U krijgt de uitzonderlijke kans mee te denken met vooraanstaande oplossingsexperts en IoT-pioneers. Ook Schneider Electric’s president en CEO, Jean-Pascal Tricoire, neemt deel aan de Summit.  
    
   Toegang voor dit evenement is alleen op uitnodiging. Wilt u de Innovation Summit bijwonen? Neem dan contact op met uw Schneider Electric accountmanager. 

   Default Alternative Text

  Maak persoonlijk kennis met Schneider Electric

  Bekijk de evenementen wereldwijd waar Schneider Electric aanwezig is.
  Internationale evenementen