Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Nieuws

  Schneider Electric Nieuws

  Shot of a group of businesspeople meeting in the boardroom

  Self Service is nu eenvoudiger dan ooit met de vernieuwde mySE

  Self Service is nu eenvoudiger dan ooit. De uitstraling en het bedieningsgemak van mySE is per juni 2018 volledig vernieuwd. Deze online portal is vooral intuïtiever, overzichtelijker en biedt u snel toegang tot handige functies als veelgestelde vragen, producten vervangen en het document en download center.

  A worker testing the flow of an electrical current in Arc Flash Protection gear, energy efficiency, energy management

  Hoe beheers je vlamboog gevaar?

  Vlamboog gevaar wordt vaak onderschat. Bij werken aan elektrische installaties denken we meestal aan risico’s van een elektrische schok. Het zijn echter de gevolgen van vlambogen die doorgaans grote impact hebben, uiteenlopend van schade aan materieel en installaties tot ernstig persoonlijk letsel.

  An industrial service engineer conducts a safety check of a control panel in a boiler room. He is wearing hi vis, hard hat, safety glasses and is about to press a button on the control panels interface while smiling at camera.

  Noodstopknop: 8 aandachtspunten voor verbetering van machineveiligheid

  De noodstopknop lijkt een redelijk eenvoudig concept. Maar in de praktijk blijkt dat er aardig wat bij komt kijken. Ook worden veiligheidsrichtlijnen regelmatig aangepast. Aan de hand van acht aandachtspunten beschrijft Schneider Electric de belangrijkste do’s en dont’s voor het op de juiste manier toepassen van de noodstopknop.