Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Schneider Electric stelt Debby Slofstra aan als Vice President Building

Hoofddorp, 1-10-2017 Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering, heeft per 1 oktober haar team uitgebreid met Debby Slofstra als nieuwe VP Building in Nederland. Debby is in haar rol verantwoordelijk voor het uitbreiden en professionaliseren van de business unit Building van Schneider Electric. Dit onderdeel helpt bedrijven bij het bouwen en beheren van energie-efficiëntere, duurzamere en gebruiksvriendelijkere gebouwen.

Debby begon haar carrière in de IT waarbij haar focus lag op (Business Process) Outsourcing in met name de financiële sector. Na 14 jaar maakte ze de overstap naar de Building sector en werkte Debby de afgelopen zeven jaar als ‎Commercial Director in de utiliteitssector.

Debby Slofstra, VP Building bij Schneider Electric Nederland: “Schneider Electric is een pionier in innovatieve oplossingen voor gebouwen, vooral als het gaat om de digitalisering van de sector. De komst van digitale oplossingen voor de Building sector brengt nieuwe impulsen en mogelijkheden, en het mooiste is dat mijn IT-kennis ook precies op zijn plek valt. Ik kan niet wachten om te helpen Schneider Electric Building te laten groeien en innoveren en kijk uit naar een goede samenwerking met mijn team, maar zeker ook met klanten en stakeholders”.

Ook Schneider Electric is blij met de nieuwe aanwinst. Paul Bron, CEO van Schneider Electric zegt: “Tijdens de Innovation Summit, hebben we EcoStruxure gelanceerd, een open IoT-architectuur die technische installaties verbindt. Dit biedt natuurlijk ook interessante mogelijkheden voor onze Building unit. We zijn dan ook erg blij met Debby als onze nieuwe VP, ze kan door haar ervaring en achtergrond als geen ander onze klanten helpen bij de digitale transformatie van gebouwen.”

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Schneider Electric Nieuws