Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Schneider Electric’s wint Data Centre Innovation of The Year DCS Awards

Default Alternative Text
Amsterdam – 6 juni 2018 – Schneider Electric’s  HyperPod™ is uitgeroepen tot Data Centre Innovation of the Year tijdens de DCS Awards 2018. De award geeft het bedrijf erkenning voor hun innoverende technologieën en leiderschap.
 
HyperPod™, onderdeel van EcoStruxure™ for Data Centers architecture™ is een rack-ready datacentersysteem. Erg uniek is dat het innovatieve design van Hyperpod´s alle hedendaagse rack-types ondersteunt. De Pod-architectuur met geïntegreerde stroom, koeling, bekabeling, softwaremanagement en air containment, maakt het mogelijk dat al geïnstalleerde racks op hun plek kunnen worden gerold. Op deze manier wordt de complexiteit en installatietijd bij traditionele IT-implementaties significant gereduceerd.
 
Schneider Electric´s HyperPod-oplossing is wereldwijd beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.
 
Over Schneider Electric 
Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. 
Met vertegenwoordiging in meer dan honderd landen, is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement (medium voltage, low voltage en secure power) en automatiseringssystemen. We leveren geïntegreerde efficiënte oplossingen waarbij we energie, automatisering en software combineren. 
In ons wereldwijde ecosysteem, werken we samen met het grootste partner-, integrator- en ontwikkelaarsnetwerk op ons open platform om real-time controle en operationele efficiëntie te realiseren. 
We geloven dat onze mensen en partners Schneider tot een succesvolle organisatie maken. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Schneider Electric Nieuws