Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Introductie Ecoflair Indirect Air Economizer

Business people using digital tablet over server room

Hoofddorp, 9 februari 2018 - Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering, introduceert de Ecoflair™ Indirect Air Economizer, een duurzaam koelsysteem voor datacenters. De oplossing is zeer efficiënt door gebruik van indirect vrije- en adiabatische koeling.

In de Ecoflair zijn alle benodigde voorzieningen geïntegreerd, waardoor diverse installatiedelen en componenten overbodig zijn. De eenvoudige toepassing en de efficiëntie van de Ecoflair verbeteren de Total Cost of Ownership aanzienlijk. Een buiten opgestelde (dak-) toepassing van de Ecoflair bespaart ruimte in het datacenter waardoor meer ruimte vrijkomt voor IT-apparatuur.

De Ecoflair is beschikbaar in een module van 250 en 500kW en heeft de volgende flexibele ontwerpeigenschappen:
•    Aanpassingsopties op basis van koelbehoeften, milieu- en klimaatomstandigheden.
•    Modulaire constructie vereenvoudigt implementatie en installatie.
•    Volledige polymeer ‘air to air’ warmtewisselaar, die de kans op corrosie elimineert.
•    De Ecoflair en de functionele toepassing verhogen het onderhoudsgemak en verlagen de onderhoudskosten.

De Ecoflair is 15 tot 30 procent efficiënter in vergelijking met andere indirecte air economy-systemen. Dit biedt een grote energiebesparing. De verminderde energiebehoefte voor koeling kan worden gebruikt voor een verhoogde IT-load met dezelfde elektrische infrastructuur. Uit onderzoeken van Schneider Electric blijkt dat 30 procent meer IT-apparatuur ondersteund kan worden in vergelijking met gangbare koeltechnologieën, zoals gekoeld water of directe expansie (DX).

Download brochure >

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Schneider Electric Nieuws