Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Lithium-ion batterij optie in Smart-UPS van APC

  Default Alternative Text

  Hoofddorp, 23 februari 2018 - Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering, breidt haar APC Smart UPS-portfolio uit met een Lithium-Ion (Li-Ion) batterijoptie voor de enkelfase reeks.

  De Li-Ion batterij biedt grote verbeteringen ten opzichte van de gangbare gesloten loodzuurbatterijen. De prestaties zijn hoger en de levensduur een stuk langer. Met de Li-Ion-oplossing stelt Schneider Electric klanten in staat om efficiënter te werken en de kosten en risico's van het beheer van hun stroombeveiligingsapparatuur aanzienlijk te verminderen.

  De Smart-UPS On-Line met Li-Ion-technologie biedt verschillende onderhouds- en kostenbesparende voordelen:
  •    Langere levensduur: Li-Ion batterijen kunnen een economische levensduur hebben van meer dan 10 jaar, tweemaal zoveel als met gebruik van loodzuurtechnologie.
  •    Kleinere afmeting en lager gewicht: door hogere energiedichtheden zijn Li-Ion batterijen een stuk duurzamer en wegen ongeveer 30% minder dan gesloten loodzuur batterijen.
  •    Lagere onderhoudskosten en total cost of ownership: mede door de dubbele levensduur zijn de jaarlijkse kosten tot 53% lager.
  •    Hoge veiligheid: APC’s veelvuldig bewezen topontwerp, dat voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften, geeft veel vertrouwen aan de gebruiker.
  •    Betere prestaties bij hogere temperaturen: Li-Ion batterijen kunnen functioneren onder hoge gemiddelde temperaturen (e.g. 40°C) zonder afname van de runtime.
  •    Verlengde runtime: het type Smart-UPS On-Line kan geconfigureerd worden met meerdere Li-Ion battery packs, om tegemoet te komen aan hoge runtime eisen.
  •    Mogelijkheden voor beheer op afstand: met de ingebouwde Network Management Card (NMC) optie geeft deze oplossing op afstand monitoring en control mogelijkheden.

  De oplossing kan ook worden aangesloten op het cloud-enabled EcoStruxure™ IT-platform van Schneider Electric, waarmee klanten data kunnen inzien over de status van hun UPS-apparaten om daarmee het onderhoud te vereenvoudigen en de prestaties te optimaliseren.

  De Smart UPS met Li-Ion-batterij is vanaf maart beschikbaar in heel Europa. Klik hier voor meer informatie.

  Keer terug naar het nieuwsoverzicht

  Schneider Electric Nieuws