Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Nieuwe campagne Pro-face van start!

Default Alternative Text

Onder de slogan: Pro-face, misschien wel de slimste keuze, is deze week een campagne voor HMI’s (Human Machine Interface) van Pro-face van start gegaan. Deze campagne doen we in samenwerking met onze partner Isotron Systems. 

 

Ontdek Pro-face

In de campagne ligt de focus op de unieke combinatie van universele toepasbaarheid, complete controle op afstand en revolutionaire bediening. De voordelen en features worden verder toegelicht op een nieuwe website www.ontdekproface.nl.

Geïnteresseerden kunnen via de website een live demonstratie aanvragen en ontvangen na afloop een starterskit bestaande uit de Pro-face GP4100 in combinatie met de revolutionaire BLUE software. Zij kunnen de voordelen van Pro-face dan ook zelf ontdekken.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd of een HMI van Pro-face ook voor u misschien wel de slimste keuze is? Kijk voor meer informatie op www.ontdekproface.nl. Op deze website kunt u een afspraak maken voor een live demonstratie op locatie.

Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Schneider Electric Nieuws