Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Duurzaamheid

 • De wereld veranderen met innovatie op elk niveau

  We zijn trots om tot de top 25 bedrijven van de wereldranglijst van Fortune Magazine te behoren.

  Lees meer
  Standaard alternatieve tekst

Duurzaamheid is het hart van onze strategie

Het is onze missie om bedrijven te helpen de energie-uitdaging aan te gaan en tegelijk betere operationele efficiency te realiseren. Ethiek en verantwoordelijkheid liggen ten grondslag aan ons contact met klanten, partners en leveranciers, onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We willen een maatschappelijk verantwoord bedrijf en een verantwoordelijke werkgever zijn. In nieuwe economieën willen we oplossingen aanmoedigen die betrouwbare energie leveren aan de 1.1 miljard mensen die geen toegang hebben tot energie. In ontwikkelde economieën willen we iets doen aan de honderdduizenden mensen die lijden onder energiearmoede.

 • Strategie en duurzaamheid Hoogtepunten van 2015-2016

  Ontdek hoe wij overal het energietekort bestrijden en efficiency verbeteren.

  Lees het rapport
  SD report 2016
 • Bevorderen van duurzaamheid met energie trainingen in Cambodja

  Schneider Electric ondersteunt sinds 2008 het Center Kram Ngoy (CKN) met het Access to Energy-programma. Het doel is om zowel jonge, kansarme Cambodjanen te trainen om hun arbeidsintegratie te bevorderen, als trainers van CKN verder te trainen en het verder ontwikkelen van ondernemerschap.

Default Alternative Text

Geïntegreerd rapport

Dit rapport is een voortzetting van onze geïntegreerde benadering. Het geeft de wereldwijde visie van Schneider Electric in het eigen ecosysteem, de strategie voor het creëren van shared value, het business model en governance weer. Het omvat de belangrijkste key performance indicatoren, de belangrijkste prestaties van het jaar, en hoe de Groep waarde heeft gecreëerd voor iedere stakeholder. Download het rapport