Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   De Foundation

   Kennis en leiderschap op het gebied van energie inzetten voor de realisatie van duurzame gemeenschappen

  Het wereldwijde tekort aan energie bestrijden

  "Bij Schneider Electric zetten we leiderschap en onze kennis op het gebied van energie in om duurzame samenlevingen te bouwen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Schneider Electric Foundation. We streven ernaar door middel van onderwijs, innovatie, bewustwording en energie-gerelateerde beroepsopleidingen een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens en samenleving. De Foundation is in alle vestigingen over de hele wereld, actief met drie programma's."
  Gilles Vermot Desroches,
  Sustainability Senior VP bij Schneider Electric en General Delegate van de Schneider Electric Foundation

  G_Vermot_002-392x351
  • Standaard alternatieve tekst
   Afgevaardigden van de Foundation Wij vertrouwen op het sterke netwerk van daadkrachtige afgevaardigden van onze Foundation. Met één vertegenwoordiger op elke locatie, smeden we een langdurige band tussen de Foundation en haar partners.
  • Schneider Electric Teachers Deze NGO moedigt medewerkers en voormalig medewerkers van Schneider Electric aan om zich vrijwillig in te zetten om de Foundation-partners te ondersteunen. Lees meer

  Inzetten voor maatschappelijk verantwoorde projecten?

  Bekijk de mogelijkheiden van de Schneider Foundation