Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Duurzaamheidsbewustzijn

  Bijdragen aan het vinden van duurzame oplossingen voor de energie- en klimaatproblemen van onze planeet.

Oplossingen voor morgen bedenken


“Belangrijke uitdagingen waar wij op aarde mee te maken hebben, zijn energiebeheer en klimaatverandering. Het is nu mogelijk om met minder grondstoffen meer te bereiken. Schneider Electric Foundation draagt bij aan het vinden van oplossingen door ondersteuning van innovatieve projecten en bewustwordingscampagnes. Door apparatuur te schenken en de kennis van medewerkers in te zetten, investeren wij in bijzondere projecten waarin knowhow van Schneider Electric van pas komt, met name op het terrein van energiebeheer.”

Patricia Benchenna, directeur, Global Philanthropy and Fuel Poverty program

IMG_0523-392x351

 • Nomade des Mers Zuinige technologieën ontdekken met Nomade des Mers

  Terwijl de bemanning van een catamaran zich tijdens hun zeiltocht bezighoudt met het ontwikkelen en testen van allerlei zuinige technologieën, biedt de Foundation de expeditie financiële, technologische en menselijke steun via experts en vrijwilligers van de organisatie Schneider Electric Teachers.

  Default Alternative Text
 • Standaard alternatieve tekst
  Meer bewustzijn met het WNF Leerlingen van de Ecole des Metiers de l’Energie (de elektrotechnische opleiding van Schneider Electric) hebben tijdens COP21 deelgenomen aan de Café Panda challenge, waarbij ze op hun campus de uitstoot van CO2 moesten terugdringen. Na een strijd met 21 andere scholen werden zij uitgeroepen tot winnaar van de “Coup de coeur”!
 • Standaard alternatieve tekst
  COP21 in Parijs Schneider Electric Foundation heeft in december 2015 deelgenomen aan COP21. Hier werd steun verleend aan 7 projecten, waaronder een expositie over licht van Afrikaanse artiesten, een oproep tot projecten om energiearmoede te bestrijden en een spel waarmee je je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.
 • Refuge du Goûter

  Als de voornaamste oprichter en sponsor heeft Schneider Electric in 2012 het complete energiebeheer uitgevoerd van het nieuwe Refuge du Goûter, een HEQ-gebouw waarin op unieke wijze technologieën zijn toegepast en wordt omgegaan met duurzame energie.

  > Meer informatie over dit project
 • Standaard alternatieve tekst
  Poolstation Princess Elisabeth Voor dit uitzonderlijke project heeft Schneider Electric alle facetten van het energiebeheer voor zijn rekening genomen: de energievoorziening, het technisch beheer, de automatisering, de supervisie en het op afstand bedienen van het poolstation. De extreme omstandigheden waaronder de boordtechnologieën moeten functioneren, vormen het bewijs van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de producten en oplossingen die door Schneider Electric zijn geleverd. > Download het persbericht voor meer informatie