FAQ's

Vraag stellen

Hoe kan een toepassing op een XBTGT met Vijeo Designer worden weergegeven?

Een toepassing kan met Vijeo Designer standaard enkel overgedragen worden in de richting van de PC naar de terminal. Het is dus niet mogelijk om een bestaande toepassing van een display naar een pc over te zetten.

Er bestaat echter een oplossing om een uitvoerbaar project in de display op te slaan en om het terug op te halen indien nodig.
 
Hiervoor moet aan twee voorwaarden worden voldaan op het moment van de overdacht van de toepassing in de XBT GT:
  • De terminal moet voorzien zijn van een Compact Flash kaart.
  • De optie "Editor-project insluiten" in de eigenschappen van het doelapparaat , rubriek "Transfert" (Overbrengen) in Vijeo Designer moet aangevinkt zijn.
  • Optioneel) Om de toepassing via het gegevensbeheer op te halen, moet u eerst een gebruiker in Vijeo Designer declareren (Menu Omgeving/Beveiliging) en deze Lezen/Schrijven-toegang geven tot het gegevensbeheer. (zie schermafdruk)
 


 Tijdens de overdracht van de toepassing van de pc naar de terminal, wordt de toepassing in de terminal en op de Compact Flash gedownload.
 
Om de toepassing op te halen, volstaat het vervolgens om:
  • De CF-kaart uit de display te halen, de kaart in de CF-kaartadapter voor de pc de plaatsen (referentie Schneider XBTZGADT) en het uitvoerbaar bestand .VDZ te starten in de volgende locatie F:\PUBLIC\PROJECTS\CIBLE1\DATA\PROJECT
  • Of een verbinding te maken met het doel via het gegevensbeheer in Vijeo Designer
Vijeo Designer wordt geopend bij het starten van het project.
Bent u geholpen met deze informatie?
Wat kunnen wij doen om de informatie te verbeteren?