FAQ's

Vraag stellen

Over het Schneider Electric Cybersecurity Support Portal

Waarom is het belangrijk dat u toegang krijgt tot het Cybersecurity Support Portal?
Het Cybersecurity Support Portal biedt u alle ondersteuning op het gebied van cybersecurity voor het volledige productaanbod van Schneider Electric. Zo bent u altijd op de hoogte van de meest recente informatie over eventuele kwetsbaarheden op het gebied van internetveiligheid. Bovendien kunt u via het portaal zelf bijdragen aan een verhoogde (cyber)beveiliging.

Waarvoor kunt u terecht op het Cybersecurity Support Portal?
Op het digitale portaal vindt u de volgende informatie:
 
  • Op het digitale portaal vindt u alle actuele beveiligingsmeldingen met betrekking tot de producten van Schneider Electric.
  • Wilt u meer te weten komen over het beveiligen van uw systeemomgeving? Schneider Electric biedt middelen aan die u kunnen ondersteunen bij het signaleren van kwetsbare situaties. Deze zijn van toepassing op industriële processen, gebouwbeheersystemen en toegangscontrolesystemen. Ook voor een veilig datacenter of besturingssysteem voor elektrische infrastructuur zijn er middelen beschikbaar.
  • Certificaten van Schneider Electric worden uitsluitend ingezet voor de digitale ondertekening met onze partners en klanten. Deze certificaten worden voornamelijk gebruik om de authenticiteit en integriteit van de productfirmware te valideren. Elk kwartaal publiceren we een update van onze Certificate Revocation List. Daarnaast brengen we directe updates uit als een certificaat wordt ingetrokken. Voor uw veiligheid is het belangrijk dat u eerst de oorsprong van de firmware controleert, voordat u de update uitvoert.
  • Via het portaal kunt u melding maken van een incident of (potentieel) gevaarlijke situatie. Daarmee helpt u ons met het voortdurend verbeteren van onze cybersecurity.
  • Leveranciers en partners van Schneider Electric worden verzocht om contact op te nemen bij incidenten op het gebied van (cyber)beveiliging en gegevensbescherming wanneer deze van invloed kunnen zijn op Schneider Electric.
Hoe krijgt u toegang tot het Cybersecurity Support Portal?
Het portaal vindt u hier: https://www.schneider-electric.com/en/work/support/cybersecurity/overview.jsp
 
U kunt het portaal ook vinden via het navigatiemenu op de website: Ga naar tabblad [Support] en klik onder "Links >" op ‘Cybersecurity’. 

 

 
 
Bent u geholpen met deze informatie?
Wat kunnen wij doen om de informatie te verbeteren?