Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Life is on with Schneider Electric solutions made for all the rooms of your home

   Producten voor thuis

   Functioneel, praktisch en stijlvol

   Dimmers

   Breng uw huis tot leven met licht. Met verlichting kunt elke gewenste sfeer creëren voor bijvoorbeeld een romantisch diner of een rustig avondje op de bank. Met de energiezuinige dimmers kunt u de lichtintensiteit aanpassen om de juiste ambiance te creëren voor elke situatie.

   Wandcontactdozen en schakelaars

   Onze schakelaars en wandcontactdozen zijn uitgevoerd in aantrekkelijke kleuren, patronen, materialen en afwerkingen.

   KNX-systeem

   Het concept van KNX is zowel simpel als ingenieus. KNX combineert al de belangrijkste functies van een woning of gebouw zoals verlichting, verwarming, airconditioning of zonwering in één intelligent systeem.

   Battery Backup en Surge Protection

   Bescherm uw kostbare elektronica (o.a. laptop, PC, TV, audio, home entertainment-systemen, thuisnetwerk) tegen piekspanning, bijvoorbeeld door blikseminslag. Voorkom downtime en schade aan uw electronica en reduceer uw risico met professionele oplossingen van APC by Schneider Electric.


   Lees meer op de APC website

   Aanwezigheidssensoren

   Handsfree bediening dankzij aanwezigheidssensoren.

   Volledig weerbestendige afschermingen

   Uniek ontworpen assortiment van weerbestendige producten die speciaal zijn ontwikkeld om zowel binnen als buiten volledige bescherming te bieden tegen water, regen en vocht.

   Schakelborden voor bescherming en besturing

   In ons dagelijks leven kunnen we niet zonder elektriciteit, maar het is wel van belang dat de stroomvoorziening veilig is. Bescherming van personen en goederen behoort tot een van de kernwaarden van Schneider Electric.