Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Geniet van comfort en stijl met huisautomatisering

   Gebruik de innovaties van vandaag en maak van uw huis een smart home door middel van huisautomatisering van Schneider Electric. Veilig, slim en stijlvol.

  • Default Alternative Text

   Uw huis, veiliger dan ooit

   Een veilige elektrische installatie lijkt vanzelfspekend. Toch zijn er risico's door storingen, piekspanning en blikseminslag. Gebruik praktische en beproefde oplossingen om uw huis, uw gezin en kostbare eigendommen te beschermen.

   Lees verder
  • Default Alternative Text

   Uw huis, uw stijl

   Maak van uw plek uw thuis. Richt uw interieur in met stijlvolle schakelaars en contactdozen. Kies zelf uw kleur, materiaal en vorm.

   Bekijk de variaties
  • Default Alternative Text

   Uw huis, ingenieus comfort

   Kies voor slimme schakelaars, wandcontactdozen en verwarmingsregeling. Innovaties op dit vlak bieden u ultiem gemak.

   Ontdek de mogelijkheden

   Een behaaglijk huis, veilig, comfortabel en praktisch door huisautomatisering

   Thuis draait het niet alleen om esthetiek, maar ook om gemak. Schneider Electric ontwikkelt innovatieve oplossingen op het gebied van huisautomatisering die niet alleen uw woning en uw leven veraangenamen, maar ook uw energierekeningen verlagen en uw gezin en waardevolle eigendommen beschermen. Bekijk wat er mogelijk is op het gebied van Veiligheid, Stijl en Comfort.
   • Onze technologie is overal

    Ontdek hoe onze technologieën ervoor zorgen dat ons motto 'Life Is On' overal en altijd voor iedereen van toepassing is.

   Standaard alternatieve tekst

   Creatieve, innovatieve en veilige oplossingen

   Bescherm uw woning, kostbare spullen en uw gezin tegen het risico op elektrocutie, blikseminslag en brand. En natuurlijk uw elektrische apparatuur tegen piekspanning. Zorg tevens voor comfort met bewegingssensoren, bluethooth bediening, tijdschakelaars en andere praktische hulpmiddelen met behulpt van huisautomatisering. En kies daarbij wat er past in uw interieur; strakke vormgeving, natuurlijke materialen of sprekende kleuren. Voor iedere stijl is er veel variatie mogelijk.