Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Elektrische panelen

  Bied uw klanten het meest betrouwbare, duurzame elektrische paneel voor energiedistributie en -sturing, met geavanceerde mogelijkheden voor onderhoud van gebouwbeheer en energie-efficiëntie.

Een uitgebreid aanbod elektrische panelen en schakelborden

Elektrische panelen en schakelborden van Schneider Electric bieden toonaangevende prestaties.Geavanceerde beveiliging, bescherming tegen fouten en naadloze integratie met energiebeheer- en controlesystemen. Dankzij onze uitgebreide selectie van componenten en complete technische ondersteuning kunt u snel en efficiënt leveren voor u en uw klanten.

Bekijk ons aanbod voor elektrische panelen en schakelborden via de interactieve afbeelding hieronder.

Digitaliseer uw paneel met onze software

Breng uw elektrische panelen naar een hoger niveau! Door uw panelen te verbinden met stroom- en energiebeheersoftware realiseert u maximale besparingen en waarborgt u een minimale uitvaltijd.
 • Maak kennis met EcoStruxure™ Power

  IoT-oplossingen verbeteren elk aspect van uw elektriciteitsdistributiesysteem. Neem de volledige controle met realtime gegevens en slimme analyse voor voorspellend onderhoud.

  Meer informatie over EcoStruxure Power
 • Ontdek Smart Panels

  Monitor de stroomdistributie, anticipeer op de behoeften, lokaliseer problemen en stuur assets van op afstand met Smart Panels, een EcoStruxure Power-oplossing.

  Meer informatie over Smart Panels