Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   EFFICIËNTIE in de woestijn

   Een van Hiltons meest efficiënte en duurzame hotels worden, is een gedurfd idee. Met Schneider EcoStruxure™ Building verhoogt het Hilton Garden Inn Dubai Mall de ENERGIEZUINIGHEID met 44% zonder concessies aan het comfort van gasten.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Hotelluxe en EFFICIËNTIE

   Het verlagen van het energieverbruik en tegelijkertijd voldoen aan de toenemende vraag naar hotels in China is een gedurfde ambitie. Marriott combineert luxe en EFFICIËNTIE met Schneider EcoStruxure™ Building. Ze geven gasten een eersteklas ervaring, terwijl een energiebesparing van 10% tot 15% wordt bereikt.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Smart Buildings – Efficiënt & Connected

   De bevolkingsgroei in steden en het stijgende elektriciteitsverbruik gaat hand in hand met de toegenomen vraag naar innovatie in gebouwen. Bekijk hier hoe Schneider Electric baanbrekende technologie gebruikt in zo’n gebouw vol innovaties.

  • Default Alternative Text

   Smart Building Systemen

   Ontdek EcoStruxure Building, de laatste ontwikkelingen in building automation en innovatieve managementsystemen. Met EcoStruxure maakt u uw gebouw, groot of klein, energie-efficiënter, duurzamer en bovenal comfortabeler.

   Grote gebouwenKleinere gebouwen

   EcoStruxure™ Building

   Van ontwerp, tot integratie en in gebruik nemen, EcoStruxure™ Building brengt het beste in engineering efficiency naar uw gebouw. Gecombineerd met onze asset- en energiemanagement zorgen we voor levenslange efficiëntie in uw gebouw met maximaal comfort voor en maximale productiviteit van de gebruikers.
   Default Alternative Text
   • Digitale energiedistributie voor de digitale wereld

    Energiedistributie in gebouwen verandert door digitale tijdperk.

    Lees verder
    Default Alternative Text
   • Smart Building Strategie Het nieuwe Verdantix rapport

    Het nieuwe rapport van Verdantix noemt EcoStruxure™ de ruggengraad van een Smart Building strategie.

    Download hier
    Default Alternative Text
   • Top-5 IoT voorspellingen van sensor tot ‘business sense’

    Wat zeggen de experts? Dit rapport gaat in op de invloed van IoT.

    Download het rapport
    Default Alternative Text
    • Default Alternative Text
     Building Systems Lees meer over Smart Building met EcoStruxure Building, inclusief de laatste innovaties in building management. Energie-efficiëntie, duurzaamheid en gebruikersvriendelijk zijn een aantal van de thema’s die aan bod komen. Lees meer
    • Default Alternative Text
     IoT voor Gebouwen Innovatieve oplossingen voor een comfortabele, veilige en “connected” gevoel te geven. Lees meer

    De Evolutie van Smart Buildings

    Moderne technologieën en het toenemend aantal “connected” apparaten en sensoren, brengen Smart Buildings naar een hoger niveau.
    Download de infographic

    Voorkomen van Cyberbedreigingen voor Building Management Systems

    Met de constante dreiging van cyberaanvallen, moet er meer aandacht besteed worden aan de integriteit van building management systemen (BMS). Deze whitepaper beschrijft bestaande bedreigingen en geeft praktisch advies over hoe een “Defense in Depth”-methodologie kan worden geïmplementeerd.
    Download whitepaper

    IoT en de Duurzame Onderneming

    IoT connectivity voegt operationele intelligence, toe, zodat beslissingen worden genomen op basis van feiten, ‘asset performance’worden verbeterd & duurzame initiatieven financieel worden onderbouwd. Met als gevolg: betere resultaten onderaan de streep.

    #1 Building Energy Management

    Schneider Electric kan zich met trots opnieuw de nummer één noemen van het Navigant Research Leaderboard Report over Building Energy Management Systems.