Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Betrouwbaarheid in het DIGITALE tijdperk

  Leveren van veilige cloudservices vanuit 's werelds meest intensief gebruikte datacenters, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT zorgt het Alcalá-datacenter van Telefónica voor betrouwbare services die gelijke tred houden met de groeiende DIGITALE levens van klanten. Er wordt een duizelingwekkende 14 kW per rack verwerkt.

  Nu bekijken
 • Default Alternative Text

  Your next BIG IDEA

  Stel je voor.... Je krijgt een goed idee wat overnacht een gigantisch succes blijk te zijn. Is jouw datacenter klaar voor jouw succes?

  Bekijk video
 • Default Alternative Text

  VERBONDEN in weer en wind

  4000 studenten VERBONDEN houden met onderwijs van wereldklasse, onder alle weersomstandigheden, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT garandeert de Bainbridge Island School District connectiviteit in zijn scholen, zodat studenten altijd kunnen leren, wat voor weer het ook is.

  Nu bekijken
 • Default Alternative Text

  De risico's van datacenter-upgrades in balans houden

  Het moderniseren van een datacenter betekent het vinden van een goede balans tussen cloud, colocatie en in-huis opties. De keuzes hebben een impact op de prestaties van het bedrijf.

  Lees het Gartner-rapport

  EcoStruxure™ IT

  In de online realiteit van vandaag is het beschermen van gevoelige data prioriteit. Door te kiezen voor een flexibele infrastructuur, kunt u snel inspelen op veranderingen in de cloud en de edge. Zonder dat dit de beschikbaarheid of efficiëntie in gevaar brengt.
  Standaard alternatieve tekst

  Ontdek EcoStruxure voor datacenters

  Bekijk het webinar: "EcoStruxure for Data Center: A Game Changer".  Leer hoe u uw datacenter efficiënter en krachtiger kunt maken door de gegevens van connected apparaten op praktische wijze te gebruiken. Het on demand webinar wordt verzorgd door Steven Carlini, Senior Director Data Center Solutions and Innovation bij Schneider Electric. Bekijk webinar (30 min.)
  • Datacenter- & Netwerksystemen

   Vooraanstaand leverancier van fysieke infrastructuuroplossingen voor het gehele datacenter voor elke fase in de levenscyclus.

   Lees meer
   Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
  • Ready for take off

   Ziet u nieuwe mogelijkheden en kansen? Bekijk hier hoe u snel kunt inspelen op veranderingen en ideeën kunt realiseren met de flexibele IT-oplossingen van Schneider Electric. In de video ziet u hoe één idee uitgroeit tot een viraal fenomeen met de juiste datacenteroplossingen.

   Nieuwe plannen mogelijk maken: moderniseren of toch outsourcen?

   Een verouderd datacenter maakt het realiseren van nieuwe initiatieven lastig. Maar in veel gevallen is het verbeteren van de prestatie van een bestaand datacenter zowel eenvoudig als kosteneffectief. Een praktische aanpak voor het identificeren en consolideren van onderbenutte assets, het versterken van de luchtstroming en het intensiveren van preventief onderhoud kan organisaties helpen indien de financiering voor verbeteringen niet direct beschikbaar is. Lees meer over deze aanpak in de white paper Modernize or Outsource: Evaluating Your Data Center Options.
   Lees whitepaper

   Feiten over EcoStruxure IT

   • 30% Toename van de benutting van datacenter-infrastructuur
   • 30% Minder vals alarm verbetert operationele organisatie
   • 60% Snellere implementatie
   Standaard alternatieve tekst

   Waarom dwingt cloud computing ons om de bedrijfszekerheid van de “Edge” te onderzoeken?

   Cloud computing is bij veel organisaties inmiddels ingevoerd. Een grotere afhankelijkheid van de cloud heeft gevolgen voor de kritische fysieke infrastructuur die op de eigen locatie in de “Edge” staat. Het is van belang om de redundantie-strategie af te stemmen op deze gewijzigde situatie. Denk hierbij aan elektriciteit, cooling en netwerkoplossingen. In deze whitepaper leest u onze aanbevelingen voor deze analyse.
   Download whitepaper
   • Standaard alternatieve tekst
    Cloud & Serviceproviders De schaal en snelheid van digitalisering neemt toe: onze oplossingen helpen cloud-, telecom- en colocatieproviders om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Lees meer
   • Bankmedewerker in bankfiliaal
    Finance Wij helpen onze klanten uit de financiële sector bij het realiseren van duurzame groei en het managen van bedrijfsrisico’s. Lees meer

   Onze klantverhalen – EcoStruxure™ IT

   • Animal Logic

    Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe ons snel geïnstalleerde, geprefabriceerde datacenter ondersteuning biedt aan de studio die verantwoordelijk was voor de animaties en visuele effecten in films als The LEGO Movie, The Matrix en The Great Gatsby.

   • Bainbridge Island School District

    EcoStruxure™ garandeert de continuïteit van het onderwijs in een geweldige leeromgeving. Het zorgt voor een soepel verloop van de schooldag met realtime inzicht in het gehele netwerk.

   • Telefónica

    Met EcoStruxure™ IT verwerkt het Alcalá-datacenter van Telefónica maar liefst 14 kW per rack en zorgt daarbij voor betrouwbare services. Lees hoe Telefónica de capaciteit vergrootte en de kosten-effectiviteit verbeterde.

   • Internap

    De colocatieprovider Internap is toonaangevend door onze modulaire en uitbreidbare producten voor betrouwbare edge computing-groei te combineren met een speciale datacenter infrastructuuroplossing.

   • Innovation Summit World Tour

    Op diverse plaatsen ter wereld organiseert Schneider Electric een Innovation Summit. Tijdens deze evenementen staan thema’s centraal als de gevolgen van een snel veranderende wereld en ons antwoord op de digitale economie. In 2017 mochten we meer dan 500 gasten verwelkomen tijdens de Innovation Summit in Nederland. In april 2018 reisden we met een groep klanten af naar de Summit in Parijs.

    Volgende plaatsen en data
    Default Alternative Text