Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Your next big idea

   Stel je voor: je krijgt een goed idee wat overnacht een gigantisch succes blijk te zijn.
   Is jouw datacenter klaar voor jouw succes?

   Bekijk video
  • Default Alternative Text

   DIGITALE filmmagie

   Het creëren van bekroonde effecten buiten Hollywood is een gedurfd idee. Schneider heeft in minder dan vijf maanden een gebruiksklaar datacenter geïnstalleerd voor Animal Logic, dat nu DIGITALE filmmagie maakt met behulp van Schneider EcoStruxure™ IT.

   Bekijk de video
  • Default Alternative Text

   VERBONDEN in weer en wind

   4000 studenten VERBONDEN houden met onderwijs van wereldklasse, onder alle weersomstandigheden, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT garandeert de Bainbridge Island School District connectiviteit in zijn scholen, zodat studenten altijd kunnen leren, wat voor weer het ook is.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   De risico's van datacenterupgrades in balans houden

   Het moderniseren van een datacenter betekent het vinden van een goede balans tussen cloud, colocatie en in-huis opties. De gemaakte keuzes hebben een impact op de al dan niet commerciële prestaties van het bedrijf.

   Lees het Gartner-rapport

   EcoStruxure™ IT

   In de online realiteit van vandaag is het beschermen van gevoelige data prioriteit. Door te kiezen voor een flexibele infrastructuur, kunt u snel inspelen op veranderingen in de cloud en de edge. Zonder dat dit de beschikbaarheid of efficiëntie in gevaar brengt.
   Default Alternative Text
   • Ready for take off

    Bekijk hier hoe één idee uitgroeit tot een viraal fenomeen met de juiste datacenteroplossingen.

   • Data Centers Weerbaarheid van de edge

    Cloud computing is bij veel organisaties inmiddels ingevoerd. Lees hier wat dit vraagt van de redundantie van uw uw fysieke IT-infrastructuur.

    Waarom cloud computing ons dwingt om weerbaarheid van de edge te onderzoeken

    Cloud computing is bij veel organisaties inmiddels ingevoerd. En dit heeft consequenties voor de fysieke infrastructuur die op eigen lokatie staat (in-huis). Het is van belang om de redundantie-strategie af te stemmen op deze gewijzigde situatie. Denk hierbij aan elektriciteit, cooling & netwerkoplossingen die dus in de “edge” staan.
    Download whitepaper
    • Datacenter- & Netwerksystemen

     Vooraanstaand leverancier van fysieke infrastructuuroplossingen voor het gehele datacenter voor elke fase in de levenscyclus.

     Lees meer
     Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
     • Default Alternative Text
      Cloud & Serviceproviders De schaal en snelheid van digitalisering neemt toe: onze oplossingen helpen cloud-, telecom- en colocatieproviders om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Lees meer

     EcoStruxure™ IT in de praktijk