Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   2050: een CO2-neutrale TOEKOMST

   Versneld richting een CO2-neutrale TOEKOMST gaan is een gedurfde ambitie. En zelfs nog gedurfder wanneer het leveren van schone energie aan miljoenen betekent dat een verouderd nationaal netwerk moet worden vervangen. Succes verzekerd voor Enel dankzij het gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   BETROUWBAAR tijdens de ergste storm

   De elektriciteitsvoorziening in stand houden voor 1,5 miljoen huishoudens tijdens de ergste stormen is een gedurfd idee. SA Power Networks maakt gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid voor BETROUWBARE controle en beheer van hun enorme netwerk, waardoor de mensen in Zuid-Australië ook tijdens extreme weersomstandigheden veilig zijn.

   Bekijk de video Lees meer

   EcoStruxure™ Grid

   Van lokale productie en integratie aan de rand van het grid tot he op elkaar afstemmen van vraag en aanbod: EcoStruxure™ Grid vergroot de efficiëntie en duurzaamheid van uw energiedistributienetwerk.

   Standaard alternatieve tekst

   Hoe verminder je stroomuitval?

   Digitalisering van het elektriciteitsnet is een groeikans voor nutsbedrijven. Het biedt een betrouwbaar electriciteitsnet, ook tijdens extreme omstandigheden als een tropische storm. Digitalisering verbetert tevens efficiëntie en beveiliging en zorgt voor betere prestaties van de electriciteitsinfrastructuur. Lees hoe onder meer microgrids een belangrijke rol kunnen spelen bij deze duurzame verbeteringen. Lees blog

   Feiten en trends op energiegebied

   • 75 miljard IoT-verbonden apparaten in 2025
   • 58% stijging van de wereldwijde vraag naar energie in 2040
   • 72% daling van de prijs van zonne-energie sinds 2009
   Standaard alternatieve tekst
   • De nieuwe wereld van energie In een nieuwe energiewereld van decarbonisatie-, decentralisatie- en digitaliseringstrends moeten nutsbedrijven innoveren en evolueren.
   • De toekomst van energiemanagement Digitalisering, decentralisatie en decarbonisatie veranderen de manier waarop we elektriciteit genereren, transporteren, distribueren en verbruiken. Bekijk het Bloomberg-interview met onze Chief Strategy Officer Emmanuel Lagarrigue, "Future of Energy Summit".
   • Slimme elektriciteitsnetten bereiken hun potentieel
    EcoStruxure voor elektriciteitsbedrijven Slimme elektriciteitsbedrijven moeten evolueren naar intelligente netwerken, nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe klantenservices om verder te groeien dan de verkoop van energie. Ontdek hoe
   • Thermische energie, elektriciteitslijnen en mooie zonsondergang
    Digitaal onderstation Onze nieuwe oplossing combineert interoperabiliteit, cybersecurity en connectiviteit. Internet of Things (IoT.) vormt de basis voor realtime informatie verzamelen voor activabeheer binnen alle geledingen van uw organisatie, van de buitendienst tot de directiekamer. Meer informatie

   Bekijk EcoStruxure™ Grid in de praktijk

   • Innovation Summit World Tour

    Op diverse plaatsen ter wereld organiseert Schneider Electric een Innovation Summit. Tijdens deze evenementen staan thema’s centraal als de gevolgen van een snel veranderende wereld en ons antwoord op de digitale economie. In 2017 mochten we meer dan 500 gasten verwelkomen tijdens de Innovation Summit in Nederland. In april 2018 reisden we met een groep klanten af naar de Summit in Parijs.

    Volgende plaatsen en data
    Default Alternative Text