Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Een herdefinitie van EFFICIËNTIE in het zuivelbedrijf

   Groeien van een lokale melkcoöperatie naar een wereldwijd opererend bedrijf is een gedurfd idee. Fonterra heeft de melksector in Nieuw-Zeeland opnieuw gedefinieerd en is een van de meest efficiënte zuivelfabrieken ter wereld geworden, waarbij het bedrijf de EFFICIËNTIE heeft geoptimaliseerd met behulp van Schneider EcoStruxure™ Plant.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   6.7M ton staal, 24/7, jaar na jaar

   Het upgraden van een staalproductiefabriek die nooit stopt, is een gedurfd idee. ArcelorMittal verbetert de staalkwaliteit en zorgt tegelijkertijd voor een milieuvriendelijkere productie, waarbij het 24/7 draait met gebruikmaking van Schneider EcoStruxure™ Plant.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Industriële Internet of Things (IIoT)

   De Industriële Internet of Things biedt machinebouwers en industriële ondernemingen veel kansen. Schneider’s industriële oplossingen en producten zijn IoT ready en maken toepassingen veiliger, betrouwbaarder, efficiënter, winstgevender en duurzamer.

   Lees meer

   Industriële Automatisering

   (Industrial Internet of Things) biedt ongekende mogelijkheden voor de industriële automatisering. Schneider Electric loopt voorop met intuïtieve oplossingen die meetbare waarde toevoegen aan uw organisatie. “Innovation at Every Level” is onze belofte – een belofte die we waarmaken met EcoStruxure™: een open IoT-architectuur  voor productie-omgevingen en machines.

   EcoStruxure Plant & Machine

   Default Alternative Text
   • De Toekomst van Automatisering

    De toekomst van automatisering brengt nieuwe businessmodellen voor verbeterde operationele winstgevendheid, veiligheid en duurzaamheid. Deze visie wordt gepresenteerd door Peter Martin, vice-president Business Innovation & Marketing.

   • Maak je machines nog slimmer. Fluitje van een cent.

    Of je het "Industry 4.0" of "Industrial Internet of Things" noemt, de volgende industriële revolutie is begonnen ... en hij zal gebaseerd zijn op Smart Machines.

    Lees meer over Smart Machines
    Food and beverage manufacturing facility, machine control, distribution management.
    Default Alternative Text

    Verandering opent nieuwe deuren

    Download dit rapport van 451 Research en ontdek hoe onze EcoStruxure architectuur nieuwe businessmodellen mogelijk maakt. Download hier