Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Wij maken INNOVATIE mogelijk

   En dat doen we op elk niveau met EcoStruxure™. Ontdek hoe Schneider Electric gedurfde ideeën verwezenlijkt met een INNOVATIE-portfolio van via IoT-enabled, connected producten, Edge Control en -apps, analyses en services.

   Succesverhalen van klanten Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   2020: ZERO WASTE-ambitie

   ZERO WASTE in fabrieken in 2020 is een gedurfd idee. Met Schneider EcoStruxure™, profiteert Whirlpool Corporation van gegevens en deskundige ondersteuning om zijn duurzaamheidsstrategie te promoten en te bereiken.

   Bekijk de video
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit World Tour

   De digitale economie vraagt om gedurfde ideeën en innovatie om concurrerend te blijven. De Innovation Summits van Schneider Electric hebben tot doel u er klaar voor te maken om in dit tijdperk toonaangevend te zijn.

   Meer informatie

   EcoStruxure™: Innovation At Every Level

   EcoStruxure is een open interoperabele IoT-platform. Dit platform staat voor verbeterde veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectivity. We realiseren Innovation At Every Level door de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van IoT, mobiliteit, metingen, cloud, analytics & cybersecurity bij elkaar te brengen. EcoStruxure bestaat uit 3 modules: Connected Products, Edge Control, en Apps, Analytics & Services en is inmiddels uitgerold in 450.000 installaties, waarmee een miljard apparaten zijn verbonden. Dit  hebben we niet alleen gedaan, maar in samenwerking met 9.000 system integrators.

   Onze klanten aan het woord

   • ArcelorMittal

    ArcelorMittal verbetert de staalkwaliteit en zorgt tegelijkertijd voor een milieuvriendelijkere productie, waarbij het 24/7 draait met gebruikmaking van Schneider EcoStruxure™ Plant.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    De grootste Hilton Garden Inn buiten de VS is nu een van Hiltons meest efficiënte en duurzame hotels.

   • SA Power Networks

    De elektriciteitsvoorziening in stand houden voor 1,5 miljoen huishoudens tijdens de ergste stormen is een gedurfde ambitie.

   • Telefónica

    Met Schneider EcoStruxure™ IT verwerkt het Alcalá-datacenter van Telefónica een duizelingwekkende 14 kW per rack en zorgt daarbij bovendien voor betrouwbare services.

   IoT, de kracht achter de Digital Economy-serie

   Internet of Things verandert de manier waarop bedrijven en consumenten met elkaar communiceren. We zijn getuige van een ongekende toegang tot innovatieve technologieën, toenemende verwachtingen van klanten en bergen aan gegevens. Geen enkele sector blijft hierdoor onberoerd. In deze exclusieve CNBC-serie die door Schneider Electric is gesponsord, worden de trends en technologieën verkend die de overgang naar een digitale economie mogelijk maken.
   • Innovation Summit World Tour

    Op diverse plaatsen ter wereld organiseert Schneider Electric een Innovation Summit. Tijdens deze evenementen staan thema’s centraal als de gevolgen van een snel veranderende wereld en ons antwoord op de digitale economie. In 2017 mochten we meer dan 500 gasten verwelkomen tijdens de Innovation Summit in Nederland. In april 2018 reisden we met een groep klanten af naar de Summit in Parijs.

    Volgende plaatsen en data
    Default Alternative Text

   Feiten over EcoStruxure

   • 21.000 Systeemintegrators en partners in één ecosysteem
   • 1,5 miljoen Beheerde activa
   • 40+ Gecommercialiseerde digitale services
   Standaard alternatieve tekst

   Ontdek EcoStruxure™

   Één open IoT-systeem waarmee u voorop loopt in de digitale realiteit. Ontdek nu de toegevoegde waarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectivity voor uw bedrijfsvoering. Download nu
   Standaard alternatieve tekst