Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Wij maken INNOVATIE mogelijk

   En dat doen we op elk niveau met EcoStruxure™. Ontdek hoe Schneider Electric gedurfde ideeën verwezenlijkt met een INNOVATIE-portfolio van via IoT-enabled, connected producten, Edge Control en -apps, analyses en services.

   Succesverhalen van klanten Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   EFFICIËNTIE in de woestijn

   Een van Hiltons meest efficiënte en duurzame hotels worden, is een gedurfd idee. Met Schneider EcoStruxure™ Building verhoogt het Hilton Garden Inn Dubai Mall de ENERGIEZUINIGHEID met 44% zonder concessies aan het comfort van gasten.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   6.7M ton staal, 24/7, jaar na jaar

   Het upgraden van een staalproductiefabriek die nooit stopt, is een gedurfd idee. ArcelorMittal verbetert de staalkwaliteit en zorgt tegelijkertijd voor een milieuvriendelijkere productie, waarbij het 24/7 draait met gebruikmaking van Schneider EcoStruxure™ Plant.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   2050: een CO2-neutrale TOEKOMST

   Versneld richting een CO2-neutrale TOEKOMST gaan is een gedurfde ambitie. En zelfs nog gedurfder wanneer het leveren van schone energie aan miljoenen betekent dat een verouderd nationaal net moet worden vervangen. Succes verzekerd voor Enel dankzij het gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   BETROUWBAARHEID

   Het bouwen van een hypermodern, duurzaam kinderziekenhuis is een gedurfd idee. Nemours Children’s Hospital waarborgt BETROUWBAARHEID met Schneider EcoStruxure™ Power. Noodgeneratoren herstellen binnen 10 seconden waardoor medische teams kunnen vertrouwen op continuiteit in stroomvoorziening.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   DIGITALE filmmagie

   Het creëren van bekroonde effecten buiten Hollywood is een gedurfd idee. Schneider heeft in minder dan vijf maanden een gebruiksklaar datacenter geïnstalleerd voor Animal Logic, dat nu DIGITALE filmmagie maakt met behulp van Schneider EcoStruxure™ IT.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure

   EcoStruxure™: Innovation At Every Level

   EcoStruxure is een open interoperabele IoT-platform. Dit platform staat voor verbeterde veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectivity. We realiseren Innovation At Every Level door de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van IoT, mobiliteit, metingen, cloud, analytics & cybersecurity bij elkaar te brengen. EcoStruxure bestaat uit 3 modules: Connected Products, Edge Control, en Apps, Analytics & Services en is inmiddels uitgerold in 450.000 installaties, waarmee een miljard apparaten zijn verbonden. Dit  hebben we niet alleen gedaan, maar in samenwerking met 9.000 system integrators.
   Default Alternative Text
   Default Alternative Text

   Ontdek EcoStruxure™

   Één open IoT-systeem waarmee u voorop loopt in de digitale realiteit. Ontdek nu de toegevoegde waarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectivity voor uw bedrijfsvoering. Download nu
   Default Alternative Text

   Schneider Electric heeft een onderzoek gedaan onder 2.500 decision makers wereldwijd. Doel was inzicht te krijgen in hun kijk op succes, de toekomst van IoT en hoe snel voordeel behaald kan worden met een IoT-strategie.

   • De nieuwe wereld van Energie in 3D+E Meer elektrisch


    2X
    snellere groei van vraag naar elektriciteit vergeleken met de vraag naar energie in 2040

    Meer informatie
    Default Alternative Text
   • Efficiënte & Connected Gebouwen

    De vraag naar innovatie in gebouwen was nooit eerder zo groot. Schneider Electric gebruikt disruptive technologieën voor de modernste gebouwen.

    Bekijk het verhaal
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • De industrie veranderen door automation

    Schneider Electric helpt industriële bedrijven om meer te halen het Industrial Internet of Things. Doel? Meer productiviteit en controle/inzicht en daarmee meer waarde voor de klant.

    Bekijk het verhaal
    Default Alternative Text
   • Verandering in het paradigma van de energievoorziening

    De manier waarop we energie produceren en consumeren is veranderd. Ontdek hier hoe Schneider Electric met nieuwe IoT-technologie energiedistributie vorm geeft.

    Lees verder
    Default Alternative Text

    Creëer nieuwe mogelijkheden met Active Energy Management

    Verminder energieverbruik en impact op het milieu & realiseer real-time en blijvende besparingen
    Download e-book

    EcoStruxure™ Verhalen van Klanten

    • Default Alternative Text Internap
    • John G. Shedd Aquarium Shedd Aquarium

    • Default Alternative Text SA Power Networks
    • Standaard alternatieve tekst Siasun

    • Standaard alternatieve tekst Geneva Airport

    IoT connectivity voegt operationele intelligence, toe, zodat beslissingen worden genomen op basis van feiten, ‘asset performance’worden verbeterd & duurzame initiatieven financieel worden onderbouwd. Met als gevolg: betere resultaten onderaan de streep.

    Efficiëntie is onze primaire en meest rendabele antwoord op de wereldwijd groeiende vraag naar energie.