Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   De Introductie EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure is ons open platform gebaseerd op IoT. Hiermee heeft u optimale controle door real-time data en slimme analyses voor bijvoorbeeld voorspellend onderhoud. U kunt elk onderdeel van uw energiedistributiesysteem aanpakken & verbeteren

  • Default Alternative Text

   Levensreddende BETROUWBAARHEID

   Het bouwen van een hypermodern, duurzaam kinderziekenhuis is een gedurfd idee. Nemours Children’s Hospital zorgt dat noodgeneratoren binnen 10 seconden of sneller de levensreddende stroomvoorziening herstellen en dat medische teams een schone en ononderbroken stroomvoorziening hebben voor BETROUWBAARHEID met Schneider EcoStruxure™ Power.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Verandering in het paradigma van de energievoorziening

   De manier waarop we energie produceren en consumeren is veranderd. Ontdek hier hoe Schneider Electric met nieuwe IoT-technologie energiedistributie vorm geeft.

  • Default Alternative Text

   Een nieuwe definitie van de toekomst

   Met open integratie, real-time activiteiten en analyses en verhoogde niveaus van cybersecurity maakt EcoStruxure Power optimaal gebruik van nieuwe kansen die worden gecreëerd door intelligente apparaten en digitalisering voor het leveren van verbeterde betrouwbaarheid, veiligheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit.

   Bekijk video Bekijk het e-book

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power bestaat uit veilige, betrouwbare en efficiënte oplossingen voor energiedistributie. Deze IoT-oplossingen zijn flexibel en worden afgestemd op de specifieke midden- en laagspanningseisen. We zorgen met EcoStruxure Power voor verbeterde connectiviteit, gestroomlijnde dagelijkse bedrijfsvoering en slimme analyses. Innovation at Every Level noemen we dat.
   Standaard alternatieve tekst

   Steek vandaag al energie in de digitale toekomst

   Of u zich nu bezighoudt met het ontwerpen, bouwen, gebruiken, bedienen of onderhouden van gebouwen of belangrijke installaties, ontdek vier manieren voor het beheren van het hedendaagse nieuwe elektriciteitsdistributiemodel in onze gratis e-Gids. Meer informatie

   Feiten over EcoStruxure Power

   • Tot 15% Verlaging van onderhoudskosten
   • Tot 10% Verlaging van energiekosten
   • Tot 15% Verlaging van projectkosten
   Standaard alternatieve tekst
   • Uw elektriciteitssysteem heeft iets te zeggen Geef het daarom een stem met EcoStruxure Power. Monitor energiedistributie, speel in op behoeften, identificeer mogelijke problemen en bestuur assets op afstand met de Smart Panels-oplossing. Lees meer
   • Standaard alternatieve tekst
    Denk groot. Word een EcoXpert-partner Het succesvolle EcoXpert-partnerprogramma biedt professionals de mogelijkheid om de EcoStuxure architectuur daadwerkelijk in de praktijk uit te rollen. Lees meer over dit programma
   • Standaard alternatieve tekst
    Energie- en Gridsystemen Zorg voor maximale uptime en efficiëntie van uw gridsystemen met onze energie. Maximaliseer de bedrijfstijd en efficiëntie van uw gridsystemen met onze innovatieve oplossingen voor stroommanagement. Lees meer
   • Standaard alternatieve tekst
    Stroombeheer Vergroot de beschikbaarheid en betrouwbaarheid en zorg voor operationele efficiëntie en kostenbesparingen met monitoring en regeling van de elektriciteitsvoorziening. Meer informatie

   EcoStruxure voor uw bedrijf

   Optimaliseer uw energieverbruik, behoud een gezonde en productieve werkomgeving, update verouderde  vestigingen en wees altijd en overal verbonden met uw geïntegreerde oplossingen.
   Lees meer

   Verhalen van klanten - EcoStruxure Power

   • Kinderziekenhuis van Nemours

    Ontdek hoe Schneider Electric achter de schermen werkt aan een zuivere, continue elektriciteitsbron voor het kinderziekenhuis van Nemours.

   • Luchthaven van Genève

    Moderniseren van de elektriciteitsdistributie op een luchthaven – van parkeerplaats tot vertrekhal – zonder vertragingen.

   • Maison Manival

    Een Franse ambachtelijke bakkerij bewijst dat verbonden technologie van Schneider kan helpen bij het voortbestaan van traditionele bedrijven.

   • Melbourne Cricket Ground

    De kosten van een stadion met 100.000 zitplaatsen bijhouden en inzicht in de besparingen in realtime.

   • Innovation Summit World Tour

    Op diverse plaatsen ter wereld organiseert Schneider Electric een Innovation Summit. Tijdens deze evenementen staan thema’s centraal als de gevolgen van een snel veranderende wereld en ons antwoord op de digitale economie. In 2017 mochten we meer dan 500 gasten verwelkomen tijdens de Innovation Summit in Nederland. In april 2018 reisden we met een groep klanten af naar de Summit in Parijs.

    Volgende plaatsen en data
    Default Alternative Text