Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Schneider Electric en Microsoft Azure

   Hoe je digitale services op basis van IoT kunt leveren.

   Bekijk de video
  • Default Alternative Text

   BENT U ER KLAAR VOOR?

   Bereid u voor op de toekomst van stroomdistributie met de nieuwe Masterpact MTZ-stroomonderbreker.

   Bekijk de video Meer informatie
  • Default Alternative Text

   Het antwoord van Schneider Electric op het hedendaagse belang van energie:

   In deze video worden drie megatrends op het gebied van energie benadrukt- verstedelijking, industrialisatie en digitalisering - en het antwoord van Schneider Electric met behulp van energie-efficiency, duurzaamheid en automatisering.

   Bekijk de video

   Internet of Things (IoT)

   Het fenomeen 'Internet of Things' (IoT) is een ontwikkeling die al lange tijd aan de gang is. Belangrijke drivers zijn een snelle toename van het aantal verbonden apparaten, een bredere acceptatie van open standaarden (zoals ethernet) en de betaalbaarheid van 'slimme' technologie.
   Zakenman kan de energiebeheersoftware gebruiken op een tablet, Internet of Things

   Operational Intelligence

   De 'intelligence' die het mogelijk maakt om IoT-apparaten met elkaar te laten communiceren, is geen nieuw concept, maar draagt wel bij aan nog meer inzicht in data en apparatuur. Hiermee kunnen aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd, een snelle respons worden gegarandeerd en weloverwogen beslissingen worden genomen, in zowel bedrijfsomgeving als thuis.
   • IoT 2020 Bedrijfsrapport

    Schneider Electric heeft meer dan 2.500 beslissers wereldwijd, gevraagd naar de toekomst van IoT, hoe direct IoT waarde kan worden gecreëerd en wat hun visie op succes is.

    Lees meer over hun antwoorden
    Default Alternative Text

    Ontdek hoe u voordeel kunt behalen

    Ontdek hoe IoT uw leven thuis en op het werk kan vergemakkelijken Onze paper 'IoT - Hoe connectiviteit operational intelligence stimuleert' helpt u bij het benutten van het potentieel van IoT in uw omgeving.
    Download de paper