Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

    Betrouwbare gegevens voor het DIGITALE leven

    Het leveren van veilige cloudservices vanuit een van 's werelds meest intensief gebruikte datacenters, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT zorgt het Alcalá-datacenter van Telefónica voor betrouwbare services die gelijke tred houden met de groeiende DIGITALE levens van klanten en wordt er een duizelingwekkende 14 kW per rack verwerkt.

    Ontdek EcoStruxure
  • Een reis met digitale telecommunicatie

    Telefónica begon als telefoonbedrijf en heeft het bedrijf uitgebreid tot een digitale telecommunicatiebedrijf. Alcalá datacenter is in staat om een ongelofelijke 14 kW per rack te verwerken en is daarmee een van de datacentra in de wereld met de hoogste dichtheid van gegevens.

Uitdaging

• Naar aanleiding van toenemende vraag van klanten besloot Telefónica een nieuw datacenter in Spanje te bouwen, net buiten Madrid.

• Het doel: Creëer een flexibel, schaalbaar systeem om capaciteit te vergroten en breng diverse kleinere datacentra verspreid over de wereld onder één dak samen om kosteneffectiviteit te verbeteren.

• Het Alcalá datacenter van Telefónica biedt datahosting en -housing voor diverse interne en externe klanten

• Het Alcalá datacenter moest veiliger en krachtiger zijn om te voldoen aan de nieuwe eisen van het digitale tijdperk, en tegelijkertijd ook voldoen aan de nieuwe standaarden voor efficiëntie en duurzaamheid met minimale impact op het milieu

MG_3331-copia-708x218

Oplossing

Efficiëntie en betrouwbaarheid met EcoStruxure
   Apps, analyse & diensten: Remote Monitoring Services
   Aangesloten producten: LV Elektrische doos, Gebouwverlichting, UPS

• Telefónica vertrouwt op Schneider Electric voor een grote verscheidenheid aan oplossingen voor het behalen van energiebesparende resultaten en het verbeteren van de veiligheid en stabiliteit van hun datacenter met hoge capaciteit.

• Deze samenwerking resulteerde in efficiënte afname van energieverbruik en CO₂-emissie, dankzij de installatie van elektrische kasten voor lage spanning, trays en batterijen.

• De installatie van een oplossing voor gebouwbeheer van UPS en Andover Continuum zorgde voor een decentraal op technologie gebaseerd systeem dat het gebouw stuurt en controleert, en tegelijkertijd de alarm- en energie-infrastructuur beheert.

• Door deze oplossingen kan Telefónica de status van elk onderdeel van de installatie in realtime controleren, zodat fouten vroeg gedetecteerd worden en de strengste standaarden in betrouwbaarheid bereikt worden.

Resultaten

• Met als resultaat dat het Alcalá datacenter kan bogen op 60% vermindering van de energiekosten vergeleken met zowel traditionele DCIM als de Gold Tier IV®-certificatie.
• Telefónica kan nieuwe servers aansluiten terwijl ze draaien, zonder te hoeven stoppen voor herconfiguratie of herontwerp van systemen.
• In totaal haalt het BMS gegevens van ongeveer 45.000 elementen op.

Lees hoe uw bedrijf succes kan behalen met innovatie op elk niveau

Meer ontdekken

Meer succesverhalen van klanten bekijken.

Verhalen bekijken