• Default Alternative Text

  Harmony+

  Het robuuste Harmony-assortiment is uitgebreid met innovatieve accessoires, waaronder USB- en RJ45-poorten, 3-fasen controlelampjes, timers en potentiometers.

  Meer over Harmony
 • Workers managing the conveyor belt in a packaging facility, industrial automation, machine control, original equipment manufacturer.

  TeSys D Green

  De innovatieve Tesys D green contactor biedt 80% lager energieverbruik en draagt bij aan een grotere efficientie en betrouwbaarheid van uw productieproces.

  Meer over TeSys D Green Download brochure
 • Default Alternative Text

  Zelio NFC

  De innovatieve Zelio NFC is een multifunctioneel tijdrelais met 28 timingfuncties en een nauwkeurigheid tot op de milliseconde.

  Meer over Zelio

  Veilige, betrouwbare, duurzame en connected oplossingen voor machinebouw

  Als pionier op het gebied van slimme automatiseringstechnologieën maakt Schneider Electric het nog eenvoudiger voor u om veiligere, beter verbonden, flexibelere en efficiëntere machines te ontwerpen en tegelijkertijd de prestaties voor uw eindgebruikers te verhogen.

  Bij Schneider Electric noemen we dit: ‘Innovation at every level’.
  • Harmony+ Het meest volledige aanbod in de markt

   Van drukknoppen en schakelaars tot controlelampjes en signaalkolommen. Harmony+ breidt het bestaande Harmony-assortiment uit met nieuwe USB- en RJ45-poorten, 3-fasen controlelampjes, timers en potentiometers.

   Ontdek nu zelf het innovatieve aanbod van Harmony voor slimme machines en bedieningspanelen.

   Easy selector Harmony
  • TeSys D Green Innovatieve energie-efficiënte contactor

   Tesys D Green biedt u 80% lager energieverbruik door de toepassing van een elektronische spoel. Daarnaast vereenvoudigt de TeSys D Green contactor uw onderhoud omdat tot 90% minder referenties nodig zijn. Met de Tesys D Green heeft u efficiënte oplossing in handen met een hoge betrouwbaarheid, een lange mechanische en elektrische levensduur en de meest complete reeks van toebehoren in de industrie.

   Kies eenvoudig de passende oplossing met de Easy Selector.

   Easy Selector TeSys D Green
  • Zelio NFC tijdrelais Efficiënter en nauwkeuriger

   De innovatieve Zelio NFC is een multifunctioneel tijdrelais met 28 timingfuncties. Instellen is gemakkelijk met een smartphone via een beveiligde NFC-verbinding (Near Field Communication). Dit resulteert in een configuratie die tot op de milliseconde nauwkeurig is. Daarnaast biedt de Zelio NFC bescherming met behulp van een wachtwoord, waardoor u de zekerheid heeft dat uw instellingen beschermd zijn tegen ongeautoriseerde wijzigingen.

   Gebruik de Easy Selector om de juiste relais voor u te selecteren.

   Easy Selector Zelio Time
   • Harmony, Zelio en TeSys in de industriële omgeving Bekijk de korte animatie

    Van aandrijving tot energie-efficiency en machineveiligheid; wij helpen u uw prestaties te verhogen. Veilig, flexibel en efficient.


    Ons volledige aanbod is verkrijgbaar via uw groothandel.

    Zoek distributeur

    Vind eenvoudig een distributeur bij u in de buurt.

    Zoek distributeur

    Meer weten? Gratis sample aanvragen?

    Maak nu zelf kennis met Harmony+, TeSys D Green of Zelio NFC. Vul uw gegevens in, vraag een gratis sample aan of stel uw vraag.

    * verplicht veld

    Zelf kennis maken?

    Contact

    Voor dit aanbod kunt u terecht bij:

    Default Alternative Text

    Met ons open en interoperabel platform EcoStruxure voegt Schneider Electric waarde toe op het gebied van veiligheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en connectiviteit.

    Zo helpen we onze klanten met het beheren van hun energie op de meest innovatieve manier.