Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Informatie services

   Wanneer uw bedrijfsomgeving sneller verandert dan de snelheid van het licht, heeft u de mogelijkheid om onze cloud-services te raadplegen. Zo kunt u slimmere, op data gebaseerde beslissingen nemen. Wij helpen u connectiviteit en business intelligence om te zetten in een blijvend concurrentievoordeel.

   Gratis proefversie Lees de casestudy
   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   Bedrijven hebben tegenwoordig real-time informatie en inzichten nodig om te overleven en succesvol te zijn. Ze kiezen steeds vaker voor SaaS-oplossingen (Software-as-a-Service) om activiteiten te kunnen uitbreiden met een digitaal aanbod. Zo kunnen ze hun connectiviteit vergroten, gegevens integreren, en hun zakelijke besluitvorming beter ondersteunen.
   Standaard alternatieve tekst

   Onze oplossingen

   Wij bieden informatie- en connectiviteitsservices voor uw supply chain

   Waarom Schneider Electric?

   • Pictogram Grafiek omhoog Slimmere zakelijke beslissingen Met real-time informatie stellen we u in staat uw bedrijf op efficiëntere wijze te leiden.
   • Pictogram puzzel Connectiviteit van de Supply chain Wij verbinden deelnemers via ons neutrale platform en leveren essentiële business intelligence.