Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

  Energie- en duurzaamheid Services

  Stelt u zich eens een energiezuinige, kostenefficiënte en duurzame onderneming voor. Met onze energie- en duurzaamheidsservices, waaronder big data management, zetten we deze visie om in uw business-realiteit.

  Whitepaper lezen
 • Default Alternative Text

  Duurzaamheid bij Hilton

  Internationale hotelier verbetert efficientie door Schneider Electric

  Watch the video Read more
  • Bent u klaar voor Big Data? Energie- en duurzaamheidsbeheer voor bedrijven

   Ontdek hoe een cloudplatform op ondernemingsniveau gegevens kan verzamelen en analyseren om efficiëntie mogelijk te maken en kosten te reduceren.

  Bovenaanzicht van twee paar handen die big data-analyses bekijken in de vorm van tabellen en grafieken op papier en een tablet, duurzaamheidsrapportages.

  Uitdagingen

  U wilt de transparantie van uw onderneming vergroten om te voldoen aan uw energie- en duurzaamheidsdoelen. Het reduceren van de exploitatiekosten en een grotere betrouwbaarheid van uw stroomvoorziening zijn uw prioriteiten. Uw resources zijn beperkt, maar u hebt de juiste gegevens nodig om inzicht te krijgen in uw huidige status en in de wijze waarop u uw projecten het beste kunt prioriteren.
  Commercieel gebouw met een groot aantal ramen voor energie-efficiency, smart buildings in smart cities.

  Vergroot efficiëntie en winstgevendheid

  Feiten

  • Pictogram blauwe aarde Europa en Afrika De prijzen van aardgas zijn in Europa in één jaar met meer dan 50% gestegen.
  • Standaard alternatieve tekst 86% van de bedrijven maakt gebruik van spreadsheets om gegevens betreffende de nutsvoorzieningen te volgen, maar slechts 33% is hier tevreden over. 88% van deze spreadsheets bevat fouten.