Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text
  Aandacht voor energie leidt tot gerichte resultaten

  Energie-advies

 • Casestudy's Metaalfabrikant profiteert van betrouwbare hulp bij gecentraliseerd energieprogramma

  Schneider Electric stelde een gecentraliseerd energieprogramma op voor de Amerikaanse activiteiten van een metaalfabrikant om strategische energiebesluiten te consolideren. Deze nieuwe benadering resulteerde in een besparing van 2 miljoen dollar tijdens het eerste jaar van de samenwerking. Gezien het succes van het Amerikaanse programma paste het Europese team dezelfde benadering toe en maakt gebruik van gecentraliseerde energie voor 12 Europese vestigingen.

  pipes in facility, water management, oil and gas, mineral processing
 • Casestudy's Papierfabrikant zoekt hulp voor diverse geografische locaties

  Wereldwijd actieve pulp- en papierfabrikant wilde kosten optimaliseren en interne duurzaamheidsstrategieën ondersteunen. Het bedrijf wilde de diverse geografische locaties nader onderzoeken, en huurde Schneider Electric in voor verschillende studies in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Schneider Electric identificeerde een potentiële besparing van 5,7 miljoen dollar door andere tarieven, voltage-upgrades, co-opwekking, vermogensfactor en vraagresponsmogelijkheden.

  Angled view of a bridge and a river, water management
 • Casestudy's Senior zorg-operator bespaart $400.000 door implementatie van zonne-energie

  De onderneming onderzocht manieren om de operationele duurzaamheid te verbeteren en om in aanmerking te komen voor energiekortingen die worden aangeboden aan bedrijven in New Jersey. Schneider Electric adviseerde om zonne-energie verder te implementeren. Het team organiseerde een aanbestedingsprocedure voor geschikte zonne-energieleveranciers, en selecteerde een leverancier die meer dan 400.000 dollar goedkoper was dan het beschikbare budget voor het project.

  A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals
 • Casestudy's Investeringsfirma speelt in op expertise voor succesvolle acquisitie

  Een particuliere investeringsfirma overwoog de acquisitie van een middelgrote aardgasmaatschappij. De firma had daarvoor informatie nodig over de aardgasindustrie en de haalbaarheid van de acquisitie. Schneider Electric voerde een onafhankelijke analyse uit van de langetermijnverwachtingen en industriespecifieke invloedsfactoren, waarop de firma een beslissing kon nemen. De acquisitie ging door en de firma genereerde een brutomarge van 12 miljoen dollar op exploitatiekosten van 4 miljoen dollar.

  A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
  Bijeenkomst in een modern kantoor, duurzaamheidsadvies, energiemanagement

  Uitdagingen

  U krijgt veel informatie over energiekosten, hernieuwbare energie en duurzaamheidsinitiatieven. Het kan moeilijk zijn om te begrijpen wat het belangrijkste is voor uw bedrijf. Nadat u een beslissing hebt genomen, dient u door de economische en logistieke aspecten te navigeren om deze programma's te implementeren. Hoe weet u wat het belangrijkste is en welke maatregelen nodig zijn om kosten te reduceren en de efficiëntie te vergroten?
  Een zakenman tegenover een groep personen tijdens een bijeenkomst, duurzaamheidsadvies.

  Energie-advies

  Onze experts zoeken naar efficiëntie binnen uw bedrijf om energiekosten te besparen.

  Waarom zou u kiezen voor ons?

  • Standaard alternatieve tekst

   Energie- en duurzaamheidservaring

   Profiteer van tientallen jaren ervaring. Wij helpen u bij het navigeren door complexe energiemarkten. Werk samen met een vernieuwer en specialist die aan uw kant van de tafel zit.

  • Standaard alternatieve tekst

   Betrouwbare marktkennis en expertise

   Onbevooroordeeld, onafhankelijk onderzoek en analyse. Wij analyseren wereldwijde grondstoffenmarkten met gerichte nauwgezetheid en formuleren ons persoonlijke oordeel over deze markten, zodat u weet hoe en wanneer u moet handelen.