Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Energiemarkt en data

  Wij leveren relevante, op maat gemaakte marktinformatie. Als onderdeel van uw strategie voor het beheer van energierisico's ontvangt u duidelijke aanbevelingen, die u in staat stellen kordaat te handelen bij kansen en mogelijkheden.

Overdaad aan gegevens stimuleert energierisicobeheer

De omstandigheden op de energiemarkt veranderen elke dag. Honderden factoren over de hele wereld kunnen ervoor zorgen dat de prijzen in eigen land stijgen, dalen of stabiel blijven. Onvoorspelbaarheid is de keerzijde van volatiliteit. De positieve kant van volatiliteit is dat de marktbeweging kansen creëert. Het lastige is om bruikbare gegevens te vinden binnen alle beschikbare informatie. Onze toegewijde experts helpen u hierbij.

Bruikbare informatie in energiemarktgegevens

Onze energieadviseurs gaan verder dan alleen het verzamelen van gegevens. Ons onderzoeksteam distilleert hoeveelheden gegevens om uw belanghebbenden relevante informatie over de energiemarkt te verschaffen.

Uw deskundigen in energierisicobeheer

Brede kennis 

Wij houden toezicht op de energie-inkoop, energie-efficiëntie en duurzaamheid van grondstoffen. Vervolgens filteren we de gegevens om deskundige energieprognoses, onderzoek en intervalpublicaties te leveren over energiethema's die voor uw bedrijf het belangrijkst zijn.

Diepgaande expertise
Inzicht in de wereldwijde grondstoffenmarkten is gebaseerd op regionale expertise en de samenwerking tussen al onze internationale vestigingen. Wij vullen onze adviezen aan met werkbare aanbevelingen, zodat u snel kunt handelen.

Energiebesparingen door tijdig actie te ondernemen

Wanneer uw organisatie wordt blootgesteld aan marktvolatiliteit, is het zaak dat u ervoor zorgt dat de huidige prognoses en plannen voor de toekomst in evenwicht zijn met deze volatiliteit. Alleen dan kunt u snel en doelbewust handelen om elke mogelijkheid voor energiebesparing te benutten.

 • Uitleg over risico's en onzekerheden

  Risico en onzekerheid zijn twee onwelkome woorden in een bestuurskamer en vormen een bedreiging voor de organisatie. In deze infographic kunt u zien hoe u ervoor staat wat betreft risicobeheer rond energie.

  Bekijk de infographic
  Default Alternative Text
 • Uw risicobeheerstrategie in vier stappen

  Proactief risicobeheer op het gebied van energie en grondstoffen kan helpen om de blootstelling van organisaties aan de volatiliteit van de energiemarkt te beperken. Dit e-book behandelt vier strategieën die succesvolle bedrijven hanteren.

  Download het e-boek
  Default Alternative Text
 • Vijf stappen om energie-uitgaven terug te dringen

  Er is nog tijd om te voldoen aan uw doelstellingen voor wat betreft energie-uitgaven voor dit jaar. Lees hoe u energie kunt besparen met deze vijf eenvoudige manieren.

  Meer informatie
  Default Alternative Text

  Haal het meeste uit uw energie

  Neem contact met ons op

  Onze toegewijde experts staan klaar om u te helpen bij de ontwikkeling van een duurzaamheidsstrategie.
  Contact opnemen