Netherlands

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Two physicians reviewing big data analytics, facility management software.

  Verbetering van infrastructuur en efficiëntie

  Verbetering van de efficiëntie voor een sneller rendement op de investeringen

  • Casestudy's Verbetering van de efficiëntie voor meer besparingen en meer duurzaamheid

   Een toonaangevende Noord-Amerikaanse fabrikant van sportkleding wendde zich tot Schneider Electric voor een audit van de productieprocessen in haar grootste fabriek. Onze technici hebben vastgesteld welke maatregelen er in de fabriek getroffen zouden kunnen worden om energie, middelen en kosten te besparen. In zijn eindrapport gaf Schneider Electric een overzicht van maatregelen voor het behoud van middelen en de daarmee te verwachten besparingen in vergelijkbare fabrieken van de onderneming.

   A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
  • Casestudy's Besparingen realiseren om projectkosten te drukken

   Een nationale apotheekketen heeft in de afgelopen drie jaar duizenden efficiëntieprojecten ondernomen. Schneider Electric heeft hen geadviseerd bij de prioriteitsbepaling van projecten en heeft de besparingsprocessen voor meer dan 1250 projecten in goede banen geleid. Sinds 2012 heeft ons team al 1,6 miljoen dollar weten te besparen en daar zal naar verwachting nog 530.000 dollar bij komen.

   Industrial crane used for constructing new smart buildings in a smart city (smart city concept).
  • Op weg naar ISO 50001

   Om zijn doel om het energieverbruik met 25% te verlagen te realiseren, is Schneider Electric in zesentwintig fabrieken in Amerika aan de slag gegaan om een ISO 50001-certificering te behalen. Nadat Schneider Electric in het afgelopen decennium talloze kritieke energie-efficiencyprojecten heeft uitgevoerd, wist het bedrijf het energieverbruik met 28% te verlagen (nu zelfs 37% ten opzichte van 2004) en een ISO 50001-certificering te behalen.

   Smiling salesman in electronics store, sustainability services, digital economy.
  • Creatieve financiering

   Een grote universiteit in Zuidwest-Amerika met een beperkt budget moest dringend haar uitrusting upgraden. Schneider Electric bood een creatief alternatief in de vorm van prestatiecontracten. Via prestatiecontracten kon de universiteit, dankzij de gegarandeerde besparing op de energiekosten, binnen de terugbetalingstermijn de nodige upgrades financieren.

   College graduate looking at college building
   Appartementencomplex in aanbouw met uitbreiding, smart buildings, smart city.

   Uitdagingen

   Met het optimaliseren van het energieverbruik en de inzet van hulpmiddelen kunt u kosten verlagen. Het kan echter nog een hele uitdaging zijn om dit in de praktijk te brengen. De mogelijkheden voor optimalisatie en verbetering van de efficiëntie kunnen sterk afhangen van de uitrusting en processen die in uw bedrijf worden gehanteerd. Het kan een hele uitdaging zijn om verbeterpunten vast te stellen en daar prioriteit aan te geven, maar het besparen van energie is zeker de moeite waard.
   Aanzicht van een slim schoolgebouw in de herfst.

   Verbetering van infrastructuur en efficiëntie

   Voer efficiëntieprojecten uit met een meetbaar, controleerbaar rendement op uw investering.

   Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

   • Standaard alternatieve tekst Verlaging van het energieverbruik Onze efficiencydeskundigen ondersteunen klanten bij het verlagen van het energieverbruik. Wij begeleiden u van begin tot eind, in elke fase van uw project, van ontwerp tot oplevering.
   • Standaard alternatieve tekst Streven naar duurzaamheid Onze deskundigen beschikken over diepgaande kennis en een scala aan services om u te helpen bij het optimaliseren van de energie-efficiency. Deze services zijn allesomvattend, van oplossingen voor hernieuwbare energie en hulp bij het behalen van een certificering voor efficiënte gebouwen.

   Feiten

   • Standaard alternatieve tekst Fabrikanten kunnen hun energieverbruik met 5 tot 15% verlagen met behulp van efficiëntie-initiatieven.
   • Standaard alternatieve tekst Energie-efficiency is een eenvoudige, betaalbare en effectieve manier om kosten in uw bedrijf te besparen.
   • Standaard alternatieve tekst Als de energie-efficiency in commerciële en industriële gebouwen met 10% wordt verbeterd, zal dit naar verwachting een besparing opleveren van 20 miljard dollar.
   • Standaard alternatieve tekst 5%: Efficiëntie kan worden bereikt door gedragsveranderingen.