Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Female worker using a touchscreen computer viewing big data analytics, digital economy.
  Technologische oplossingen om energie- en duurzaamheidsgegevens binnen een faciliteit of onderneming te verzamelen en te bewaken ten behoeve van rapportering en analyse

  Meting, bewaking en rapportering

 • Bent u klaar voor energieduurzaamheid en big data-beheer?

  Ontdek hoe een platform op cloudbasis gegevens kan samenvoegen en manieren kan analyseren om energiekosten te besparen en energie-efficiënter te worden.

 • Earth Rangers verbeteren hun overzicht

  Ontdek hoe Earth Rangers een LEED platinum-certificering ontving dankzij een energiemanagementsysteem.

 • Energiegerelateerde controle bespaart glasfabrikant 300.000 dollar

  Wereldwijd actieve glasfabrikant vertrouwt op de gedetailleerde analyse en toetsing van Schneider Electric bij het controleren van de energienota's. Door kostbare fouten op pro-actieve wijze te identificeren en op te lossen, kunt u de winst van uw bedrijf direct beïnvloeden

  Meer lezen
  Two workers discuss beverage facility management
 • Autofabrikant bespaart $30.000 op vermeden te late vergoedingen met gecentraliseerd factuurbetalingsproces

  Wereldwijd actieve glasfabrikant vertrouwt op de gedetailleerde analyse en toetsing van Schneider Electric bij het controleren van de energienota's. Door kostbare fouten op pro-actieve wijze te identificeren en op te lossen, kunt u de winst van uw bedrijf direct beïnvloeden.

  Meer lezen
  Engineer involved in facility management
  zakenmensen met grafieken en tablets vergelijken energiebeheergegevens

  Uitdagingen

  U hebt ambitieuze doelen om energiekosten en -verbruik te reduceren, maar u beschikt niet over de gegevens die u hiertoe nodig hebt. U bezit vestigingen in het hele land, of over de hele wereld. U moet gegevens verzamelen voor al deze vestigingen om het resource-verbruik te bewaken en te analyseren en om efficiëntie-oplossingen te vinden. U hebt een klein team en hebt behoefte aan expertise om al deze gegevens juist te kunnen interpreteren.
  Een team van mannen bekijkt energiebeheersoftware op een computerscherm.

  Waarom zou u kiezen voor Schneider Electric?

  • Standaard alternatieve tekst

   Innovatieve technologie

   Wij leveren software-oplossingen voor elke unieke behoefte. Op locatie of SaaS: wij hebben de technologische oplossing voor uw big data-behoeften.

  • Pictogram EcoXpert

   Expertise

   Onze experts helpen u graag met het besparen van energie, en vormen een toegewijde bron van hulp om uw efficiëntie te vergroten.

  Feiten

  • Standaard alternatieve tekst Meer dan 30% van bedrijven maakt geen gebruik van technologie om het energieverbruik te beheren en te regelen.
  • Standaard alternatieve tekst 88% van de organisaties was van mening dat energierapportering moest worden verbeterd.