Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text
  Risico en beloning van energiekosten in balans brengen

  Strategische energy-sourcing-services

 • Vergelijking tussen energie-opties voor groothandel en detailhandel

  Ontdek hoe een cloudplatform bedrijfsgegevens kan verzamelen en samenvoegen voor analyse, het vergroten van de efficiëntie en het reduceren van de kosten.

 • Grotere budget-zekerheid

  Een wereldwijd datacenter met meer dan 100 vestigingen wilde zijn exploitatiekosten nauwkeurig kunnen voorspellen, zelfs bij de hoge kosten van de stroomleverancier. Onze creatieve benadering zorgde niet alleen voor budget-zekerheid terwijl hoge kosten werden vermeden, maar zorgde ook voor een besparing van 5,8 miljoen dollar in Singapore. Een soortgelijke strategie is sindsdien toegepast in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

  server racks in a server room, big data analytics
 • Uitgebreide sourcing-services bieden

  Acht jaar geleden droeg een wereldleider op het gebied van handige snacks, voedingsmiddelen en dranken zijn complexe en evoluerende energieprogramma over aan Schneider Electric. Sindsdien hebben wij de inkoop van energie, tarievenanalyse, budgetontwikkeling en online energierapportages gecombineerd om miljoenen aan kosten te besparen: bijna 7 miljoen dollar alleen al in het afgelopen jaar.

  Conveyor belt filled with bread, machine control, food and beverage.
 • Identificatie van besparingsmogelijkheden in elke omgeving

  De elektriciteitskosten van een internationaal mijnbouwbedrijf stegen in vijf jaar tijd met 110%. Om kosten te beheersen en besparingen te realiseren, hebben onze analisten leveranciers in de markt gescreend om een betrouwbare partner te vinden. In samenwerking met de leverancier en de klant heeft Schneider Electric de markt in Michigan opengebroken en meer dan 30 miljoen dollar aan jaarlijkse besparingen voor zijn klant weten te bereiken, een besparing van maar liefst 20% op de uitgaven voor elektriciteit van bijna 150 miljoen dollar.

  Mining industry, Workers by excavation machinery in Spain
  Zakenman die uitkijkt over een stad, smart city, urbanisatie

  Uitdagingen

  U beschikt slechts over beperkte tijd en resources voor uw energiemanagement. Uw belangrijkste doel is de reductie, of op zijn minst de handhaving, van uw energiekosten jaar na jaar, maar u weet dat er meer nodig is. U hebt behoefte aan voordelige energiecontracten, maar u weet niet wanneer u naar de markt moet gaan. U wilt een beter begrip van alle huidige energiekansen en met vertrouwen het budget voor morgen vaststellen.
  stad aan een rivier, 's nachts, gebouwautomatisering

  Energy-sourcing-oplossingen

  Energy-sourcing-services ontwikkeld om kansen vast te stellen, besparingen te ontdekken en kosten terug te verdienen

  Waarom zou u kiezen voor ons?

  • Standaard alternatieve tekst

   Kosten voorkomen en besparen

   Ontdek overal besparingskansen. Wij voeren meetbare besparingen uit: voordelige inkoopopties gebaseerd op markttiming en leverancier (gedereguleerde markten), en de meest gunstige tarieven (gereguleerde markten).

  • Standaard alternatieve tekst

   Budgetgarantie

   Gegevens nemen twijfel weg. Vroegere en huidige energiekosten moeten zorgvuldig bestudeerd worden om op een nauwkeurige wijze tot een budget voor de toekomst te komen. Wij maken gebruik van een op gegevens gebaseerde benadering om energiebudgetten te ontwikkelen die zorgen voor precisie en vertrouwen.

  Feiten

  • Standaard alternatieve tekst 8089 TWh: Hoeveelheid energie verbruikt in de V.S. in 2013
  • Standaard alternatieve tekst 13%: Hoeveelheid hernieuwbare energie als percentage van energie-opwekking in de V.S.
  • Standaard alternatieve tekst 31%: Deel van totale aardgasverbruik in de V.S. gebruikt door de elektriciteitssector om stroom op te wekken
  • Standaard alternatieve tekst 10: Aantal staten dat deelneemt aan veilingen van koolstofemissierechten. 35 staten hebben wetgeving met betrekking tot normen voor hernieuwbare energiebronnen (RPS).