Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Business people in hard-hats walking on factory floor with lots of machines, power management, plant solutions.

   Field services

   Optimaliseer de lifecycle van uw middelen, verbeter performance en veiligheid, en minimaliseer onderhoudskosten met de hulp van een ervaren leverancier met een compleet aanbod field services en een partner die u kunt vertrouwen.

   Elektrische distributieIndustrial Automation
   • Verleng de levensduur van apparatuur En laat Total Costs of Ownership (TCO) dalen en duurzaamheid toenemen

    Dankzij meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij ontwerp en installatie gemakkelijker maken, de levensduur van apparatuur verlengen, de veiligheid voor medewerkers en apparatuur vergroten en de efficiency en betrouwbaarheid van de algehele technische infrastructuur verbeteren.

    Zakenman die met tekeningen in zijn hand uitkijkt over de productieafdeling; hij blijft steeds groter wordende uitdagingen de baas dankzij de uitgebreide Field Services van Schneider Electric.

    Uitdagingen

    Financiële verplichtingen zorgen voor beperkingen in de operationele begroting en tegelijkertijd stijgen verwachtingen ten aanzien van beschikbaarheid, prestaties, energie-efficiency, veiligheid en beveiliging. Onze services pakken veroudering van technische infrastructuur en het verloren gaan van ervaring aan. Op deze manier worden onderhoud, beheer en planning op de lange termijn eenvoudiger en kunt u alle toekomstige uitdagingen het hoofd bieden.
    Hoe oud uw materieel ook is, wij bieden er passende serviceopties voor die onder andere bestaan uit onderhoud, beheer op afstand, reserveonderdelen, training, modernisering en advisering. Al deze opties zijn afgestemd op de 5 belangrijkste fasen van de levenscyclus voor activabeheer. Medewerker en manager in magazijn.

    Lifecycle active-beheer

    Services op maat, op elk gewenst moment in uw project
    Hoe oud uw materieel ook is, wij bieden er passende serviceopties voor die onder andere bestaan uit onderhoud, beheer op afstand, reserveonderdelen, training, modernisering en advisering. Al deze opties zijn afgestemd op de 5 belangrijkste fasen van de levenscyclus voor activabeheer. Medewerker en manager in magazijn.

    Field services per vakgebied

    Waarom kiezen voor Schneider Electric?

    • Pictogram Services Single-source dienstverlener Maatwerk voor elk bedrijf. Onze services zijn wereldwijd en lokaal beschikbaar. Op één locatie of organisatie- breed; wij leveren expertise gedurende de hele lifecycle van alle onderdelen van uw infrastructuur.
    • Standaard alternatieve tekst Beheersing van uw onderhoudskosten Eén onderhoudsplan met één verantwoordelijke leverancier. Maak beheer en budgettering gemakkelijker door te kiezen voor beheersbare en constante kosten en kom niet voor verrassingen te staan.

    Feiten

    • Default Alternative Text Een geschiedenis van meer dan 170 jaar en uitgebreide ervaring
    • Blauw pictogram samenwerking Meer dan 160.000 medewerkers in ruim 100 landen
    • Blauw pictogram helm Meer dan 6.700 gecertificeerde FSR's (Field Service Representatives) wereldwijd