Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Services voor kritieke stroom- en koelapparatuur

  Of u nu de gevolgen van stroomuitval wilt verminderen of de energiekosten van het datacenter wilt verminderen, de experts van Schneider Electric Services hebben de beste oplossing voor u.

 • Default Alternative Text

  Voor sommige systemen is een upgrade voldoende

  Wij analyseren uw infrastructuur, van UPS tot het complete datacenter. Onze evaluatieservices bieden opties voor maximale efficiëntie.

  Evaluatie aanvragen
 • Default Alternative Text

  Ontdek een betere manier om te weten wat er gebeurt binnen uw datacenter

  EcoStruxure™ IT geeft u inzicht in uw gehele IT-infrastructuur, in het datacenter, in de cloud en decentraal.

  Aan de slag

  Bedrijfscontinuïteit en optimalisatie

  Schneider Electric Critical Power & Cooling Services levert de expertise, service en ondersteuning voor infrastructuur van gebouwen, industrie, stroomvoorziening en datacenters.

  Onze uitgebreide serviceoplossingen vergroten de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw installatie.

  Wij bieden ondersteuning met de meest innovatieve en betrouwbare apparatuur en diensten. Zo garanderen wij uw bedrijfscontinuïteit en connectiviteit, zodat u optimaal kunt presteren.

  Met de juiste tools, maatwerktrainingen en 24/7 ondersteuning binnen handbereik komt u tot topprestaties.
  • EcoStruxure™ biedt permanente educatiemogelijkheden in Bainbridge Island School District

   Bainbridge Island School District vertrouwt op EcoStruxure IT vanwege de gegarandeerde beschikbaarheid van de innovatieve digitale leeromgeving.

  • Standaard alternatieve tekst
   Een succesvol bedrijf Geen zorgen over kritieke stroom- en koelvoorzieningen en de totale infrastructuur van uw datacenter. Ervaren technici en industrie-experts nemen u deze zorg uit handen. Zij hebben jarenlange ervaring in 's werelds meest geavanceerde datacenter. Onze klanten profiteren van hun uitzonderlijke expertise. Contact opnemen met onze experts
  • Drie zakenmensen bespreken grafieken op een scherm in een vergaderruimte
   Het begin van de reis Wij helpen u om de beste oplossing te vinden en te implementeren, voor betere prestaties en beheersbare kosten. Onze diensten voorzien in oplossingen waarmee u de beschikbaarheid kunt verbeteren en tegelijkertijd het maximale uit uw investeringen haalt. Of u nu hebt besloten om nieuwe apparatuur te installeren of bestaande apparatuur te houden en te optimaliseren, of deze zelfs te vernieuwen: wij helpen u bij uw project zodat u er zeker van kunt zijn dat uw infrastructuur betrouwbaar werkt en topprestaties levert. Ontdek waar u kunt beginnen

  De fasen van de levenscyclus

  Haal alles uit uw installatie tijdens de hele levenscyclus van uw datacenter: in welke fase u ook zit, Schneider Electric biedt de expertise, ondersteuning en services om uw kritieke apparatuur voor te bereiden, te ontwerpen, aan te schaffen, te implementeren, te onderhouden en te vernieuwen.